Dodaj do ulubionych

studia podyplomowe z informy

IP: *.localdomain / 212.244.168.* 21.08.04, 14:09
ukonczylem w tym roku mgr i mysle o podjeciu studiow podyplomowych z informy czy warto zaczyanc takie studia? czy takie studia maja jakies znaczenie? czy tylko smiech wzbudzaja takie studia bo musze do konca wrzesia sie zdecydowac. o lic czy inz. nie mysle bo brak mi czasu na kolejne lata studiow a 3 semestry wystarcza mi moze kiedys do szkoly bym poszedl nauczac? sam nie wiem.
czy ktos z Was ukocznyl juz takie studia???
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: studia podyplomowe z informy IP: 195.117.90.* 21.08.04, 14:24
      dlaczego wzbudzać mają śmiech. Wybierz tylko studia na polibudzie lub uniwerku,
      ze znanym Tobie programem i sprawdź czy to za co będziesz płacił odpowiada
      Twoim potrzebom. Na pewno nie opłaca się iść na informę jakąkolwiek, nie tylko
      podypl. chcąc mieć papier, bo taki papier bez umiejętności to wiesz, do
      toalety. Ale jeśli umożliwią Tobie nauczenie się tych programów czy
      programowania w tych językach, które chcesz znać to proszę bardzo.

do uczenia w szkole zaś widziałam podypl trwające całe długie 6 tygodni,
      specjalnie dla nauczycieli innych przedmiotów. Będąc takim 6-tygodniowym
      nauczycielem bałabym się wyjść przed klasę wyrostków by nie zostać wyśmianą za
      ignorancję.
      • Gość: andrzejbobyk Re: studia podyplomowe z informy IP: *.localdomain / 212.244.168.* 21.08.04, 15:49
        ale kwalifukacyjne studia z informytki trwaja wg. nowelki z zeszlego roku juz 3 semestry a ni jak bylo dotychczas 2, a dodatkowo wzrosla liczba godzin z 300 obowiazkowych do 350godzin. mysle ze moze warto taki cos zrobic. co do wiedzy to sie nie obawaim, dlatego to chcialbym zrobic aby miec potwierdzenie posiadanych umiejetnosci. wolalbym inz. zrobic ale to za dlugo. mysle jednak o prywatnej szkole bo mam blizej no i nie bede ukrywac ze taniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka