chrobrydobry 31.08.04, 18:33 Mam pytanie odnośnie dr Kamińskiego. Jaki jest u niego egzamin, trudno zdać? z czego pyta itd. Wszystkie informacje mile widziane. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irksome Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 31.08.04, 22:05 Miałam z nim ćwiczenia i bardzo miło wspominam. Szalenie lubił pr. traktatów, więc koniecznie na blaszkę konwecja wiedeńska. Wszelkie definicje słowo w słowo za książką trzeba znać, no i jako jeden z niewielu pytał z tego ostatniego rozdziału - pr. konfliktów zbrojnych czy jakoś tak. Więcej nic nie wiem, bo ze znajomymi pisaliśmy pisemny egzamin, jeden z łatwiejszych na tym wydziale. Słyszałam, że na zerówkach potrafił postawić dwóje, ale z drugiej strony na warunkach odsyłał, więc jak widać różnie z nim bywa. Bezsensu, że zmienili jego formę na usny;/// Chrobry, a ty ile egzamów w kampanii wrześniowej masz? Odpowiedz Link Zgłoś
chrobrydobry Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 01.09.04, 14:37 dzieki irksome, mam wlasnie te 2 (przelozylem z letniej...) Jakby ktos jeszcze cos, to chetnie wyslucham... Odpowiedz Link Zgłoś
raans Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 05.09.04, 01:30 bardzo szczegolowy! baaardzo - wrecz czepialski - mialem z nim i cwiczenia i exama. ale nie jest chamski ani nic takiego. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
chrobrydobry Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 05.09.04, 09:06 Dzieki rans, a wiesz moze z czego pyta i jak ocenia? A co to znaczy szczególowo- pyta dat umow, rozdziałow teoretycznych (np. III)? Jak cos jeszcze wiesz to napisz, bede wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
raans Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 05.09.04, 19:12 pyta ze ... wszystkeigo (poza rozdz II oczywisicei). Rzeczywisicie na zajeciach byla glownie konwnecja prawa traktatow, alee mnie np o to w ogole nie spytal. Na wstepie do naszej trojki powiedizal tak: "Niestety nie moge panstwa egzaminowac z prawa miedzyn., musze bowiem panstwea przeegzaminowac z podreczniak"... . a jako przyklad szczegolowosci moge podac ze przyczepil sie gdy pomylilem sie przy nazwach Izb MTS ( powiedzialem powiedzialem chbya "izba specjalna" a nie tak jak powienienm czyli - bodajze,juz nie pamietam, "izba do spraw specjalnych") Odpowiedz Link Zgłoś