Dodaj do ulubionych

PMP - dr Kamiński - egzamin

31.08.04, 18:33
Mam pytanie odnośnie dr Kamińskiego. Jaki jest u niego egzamin, trudno zdać?
z czego pyta itd. Wszystkie informacje mile widziane.
Dzieki
Obserwuj wątek
    • irksome Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 31.08.04, 22:05
      Miałam z nim ćwiczenia i bardzo miło wspominam. Szalenie lubił pr. traktatów,
      więc koniecznie na blaszkę konwecja wiedeńska. Wszelkie definicje słowo w słowo
      za książką trzeba znać, no i jako jeden z niewielu pytał z tego ostatniego
      rozdziału - pr. konfliktów zbrojnych czy jakoś tak. Więcej nic nie wiem, bo ze
      znajomymi pisaliśmy pisemny egzamin, jeden z łatwiejszych na tym wydziale.
      Słyszałam, że na zerówkach potrafił postawić dwóje, ale z drugiej strony na
      warunkach odsyłał, więc jak widać różnie z nim bywa. Bezsensu, że zmienili jego
      formę na usny;///

Chrobry, a ty ile egzamów w kampanii wrześniowej masz?
      • chrobrydobry Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 01.09.04, 14:37
        dzieki irksome, mam wlasnie te 2 (przelozylem z letniej...)
        Jakby ktos jeszcze cos, to chetnie wyslucham...
        • raans Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 05.09.04, 01:30
          bardzo szczegolowy! baaardzo - wrecz czepialski - mialem z nim i cwiczenia i
          exama. ale nie jest chamski ani nic takiego.
          powodzenia
          • chrobrydobry Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 05.09.04, 09:06
            Dzieki rans, a wiesz moze z czego pyta i jak ocenia? A co to znaczy szczególowo-
            pyta dat umow, rozdziałow teoretycznych (np. III)? Jak cos jeszcze wiesz to
            napisz, bede wdzieczny
            • raans Re: PMP - dr Kamiński - egzamin 05.09.04, 19:12
              pyta ze ... wszystkeigo (poza rozdz II oczywisicei). Rzeczywisicie na zajeciach
              byla glownie konwnecja prawa traktatow, alee mnie np o to w ogole nie spytal.
              Na wstepie do naszej trojki powiedizal tak: "Niestety nie moge panstwa
              egzaminowac z prawa miedzyn., musze bowiem panstwea przeegzaminowac z
              podreczniak"... . a jako przyklad szczegolowosci moge podac ze przyczepil sie
              gdy pomylilem sie przy nazwach Izb MTS ( powiedzialem powiedzialem chbya "izba
              specjalna" a nie tak jak powienienm czyli - bodajze,juz nie pamietam, "izba do
              spraw specjalnych")

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka