06.01.15, 19:53
Witam Wszystkich czytających mój wątek :) proszę o podpowiedź może już ktoś pisał projekt z Erasmusa i ma jakieś pojęcie. Pierwszy raz się zabieram za projekt i naprawdę nie wiem jak się do tego ustosunkować. Uczę w szkole zawodowej i tak myślę że fajnie byłoby coś pomyśleć na temat rozwoju zawodowego nas nauczycieli. Jak to jest z tymi wyjazdami za granicę? Jeśli możecie proszę o POMOC!!!! pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • utunia Re: ERASMUS+ 19.01.15, 08:34
      W zeszłym roku nasza szkoła korzystała z pomocy firmy. Bezpłatnie sprawdzili wnioski i wszystkie załączniki. Mają też bazę różnych kursów, z których można korzystać. Pomogli nam też z dojazdem i zakwaterowaniem. Jak jesteś zainteresowana to wyślę Ci namiary na nich.
      Aha, można się z nimi kontaktować przez internet, nie trzeba osobiście.
    • techniczka11 Re: ERASMUS+ 19.01.16, 11:44
      Magda, dostałaś odpowiedź (kontakt) od utunii?
    • nuta1020 Re: ERASMUS+ 03.09.16, 16:54
      Hej! Ja napisałam cały artykuł na temat tego, jak wyjechać na Erasmusa i jest nawet lista rzeczy do zrobienia przed wyjazdem, więc kierując się tymi wskazówkami każdy student może wyjechać. :)

blue-kangaroo.pl/kompleksowy-poradnik-zakupowy-czego-potrzebuje-uczenstudent/
    • espamob Re: ERASMUS+ 23.11.16, 16:02
      Pani Magdo, Zapraszam do kontaktu przy przyszlych projektach - pomagam pisac i organizowac projekty w Hiszpanii. Moj mail to izabela.zrazinska@espamob.com Saludos!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka