Gość: Fedi IP: *.debnet.pl 19.09.04, 20:23 Czy naprawde nikt na tym forum tego nie studiuje?Jeśli tak to napiszcie cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: 195.117.90.* 19.09.04, 21:01 poszukaj w wyszukiwarce "fib", to znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaa Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 22:49 Mój chłopak to studiuje i ja od października zaczynam pierwszy rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 08:13 Skonczylam WSB (licencjat) na tym kierunku, teraz ide dalej na magisterskie. A ty gdzie bedziesz studiowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fedi Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: *.debnet.pl 20.09.04, 22:07 Ja bede studiował na Lubelskiej Szkole Biznesu.Powiedz mi,jakei tam miałas przedmioty i czy strasznie trudno jest?Czy poziom matmy jest bardzo wysoki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:48 Szybko minęły te 3 lata,nie jest trudno. Na 1 roku są przedmioty ogólne min. zarządzanie, marketing, język,prawo gosp. i cywilne itp.,od 2 roku zaczynaja się przedmioty kierunkowe-rachunkowosc,bankowosc...Dla mnie najgorsze byly mata,statystyka i ekonometria. Gdyz chodzilam do liceum o profilu humanistycznym i to dosc dawno.Ale jakos przebrnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fedi Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: *.debnet.pl 22.09.04, 10:15 A jak wyglądaja zaliczenia z matmy albo ekonometrii?Pisemnie czy ustnie? Odpowiedz Link Zgłoś
joola Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ 22.09.04, 10:24 Fedi nie chcę Cię załamywać ale u mnie w dziale (pracuję w banku) nie znam ani jednej osoby po bankowości!!! Są za to 3 po filologii rosyjskiej :D, pare studjuje ekonomię (babki po 35-45 lat - bank im sponsoruje 70%), ja jestem na 5 roku informatyki i ekonometrii :) reszta ze 20 osób po liceum HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:38 Wszystkie zaliczenia i egzaminy z maty,statyst. i ekonometrii byly pisemne.Mało osób zdawało w pierwszym terminie,co druga osoba miala poprawki z tych przedmiotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fedi Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: *.debnet.pl 22.09.04, 20:40 Ale tak ogólnie to matma jest bardzo trudna?Co się pzrerabia?Czy jest powtórka z liceum,czy może coś nowego.Co to jest ta ekonometria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 17:18 studiujesz na WNE UW? chcialabym dowiedziec sie wiecej szczegolow na temat zajec, prowadzacych itp. Napisz do mnie na prv jesli bedziesz miala chwile zeby odpowiedziec na moje pytania :) Pozdr, Justyna ylocoTEGONIEMA@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fedi Re: FINANSE I BANKOWOŚĆ IP: *.debnet.pl 26.09.04, 10:09 Idzie ktos jeszcze na zaoczne finanse i bankowość? Odpowiedz Link Zgłoś