Dodaj do ulubionych

Ksiegowość

IP: *.centertel.pl 24.04.17, 17:43
Witam,jestem po technikum architektoniczno-budowlnym I po wypadku na pierwszym roku studiow,gdzie ledwo uszlam z zyciem czyli dwa lata w plecy. A wiec moje pytanie czyli zaczecie studiow z rachunkowisci jest z sensem w wieku21 lat wiec to nie jest tak duzo ale juz dwa lata zmarnowalam nieumyslnie. Oraz gdzie ew na magisterke jezeli ja nie jestem az tak silna I zdolna na sgh a na uw sa zajecia w piatki wiec kicha z praca jak kolwiek :( Co sadzicie,chcialam spelniac mezenia a tu tak mi sie zycie poukladalo,wiem niektorzy maja gorzej ,licze sie z tym,nie krytykujcie. Ciekawa jestem czy znajde prace po studiach,bo wyglada jakbym nie zdala jedego roku studiow.Zwlaszcza ze na licencjat teraz studiuje na prywatnej uczelni I chce cos pozniej lepszego na mgr tylko jak pisalam sgh odpada bo jest bardzo ciezkie a nie jestem osoba wierzaca w siebie I chyba nie az tak zdolna,a uw zajecia sa w sobote.to kicha z praca:( Bede wdzieczna za odpowiedz jakakolwiek,bo mam teraz slaby humor zwlaszcza gdy siedze w domu (dochodze do zdrowia po wypadku) I o tym wszystkim rozmyslajac :/
Obserwuj wątek
    • ziutekon Re: Ksiegowość 19.03.20, 13:31
      Program do księgowości online pozwoli rozliczyć firmę w 3 minuty www.firmino.pl/ksiegowosc-online/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka