Gość: mammamia IP: *.icpnet.pl 19.10.04, 23:37 Proponuje listę wszelkiego badziewia, którego każą nam się uczyć, a którego i tak potem nigdzie nie będziemy potrzebować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 00:00 Bibliografia językoznawcza z leksykografią. Właśnie mam przyjemność uczęszczać na ten idiotyzm... Na razie zgłębiam historie słowników polskich, potem będą różne inne ciekawostki. I wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że miałam również bliźniaczy przedmiot - nauki pomocnicze, gdzie uczyliśmy się głównie o typach bibliografii, jak i przydatnych filologom książkach, także słownikach. No, ale widać nie można było załatwić wszystkiego za jednym razem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja85g Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 24.12.04, 20:33 też mam bibliografię z leksykologią i nawet to lubię (czyba głównie ze względu na panią prowadzącą), ale w ogóle nie rozumiem dlaczego mam jeszcze: leksykologię z leksykografią językoznawstwo gramatykę opisową - połowa tematów na tych zajęciach jest wspólna; po kie licho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clean Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: 217.153.99.* 20.10.04, 18:09 obwody i sygnaly elektryczne, laby z fizy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clean Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: 217.153.99.* 20.10.04, 18:10 eeeeee... przeczytalem "najtrudniejszy". Najdurniejszy to oczywiscie filozofia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeldo Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 20.10.04, 22:00 mam nadzieje, z to prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clean Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: 217.153.99.* 20.10.04, 22:38 Nie - to tylko ogolna opinia o przedmiotach humanistycznych prowadzonych na kierunkach technicznych. Bzdura, sciema - byle tylko dostosowac program studiow do norm FEANI. W dodatku pan od filozofii robil doktorat w... Wojskowej Akademii Politycznej im. Feliksa Dzierzynskiego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmzin Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 02.07.05, 16:36 to brzmi jak ukochany pan profesor Adam Jan Karpiński :) ale moze ktos inny te uczelnie konczyl :) a jesli chodzi o przedmioty - ze wzgledu na brak sensu czy beznadziejne prowadzenie: - socjologia polityki - socjologia prawa - gerontologia bo jak dla mnie to fajne na fakultety a nie obozwiazkowe przedmioty Odpowiedz Link Zgłoś
aszatan Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 20.10.04, 19:02 Gość portalu: mammamia napisał(a): > Proponuje listę wszelkiego badziewia, którego każą nam się uczyć, a którego i > tak potem nigdzie nie będziemy potrzebować... Nie moje ale koleżanka miała przedmiot LINGWISTYCZNE PODSTAWY TEORII KOMUNIKACJI Do tej pory nikt nie wie, o czym to było i po co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianda Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 20:22 hehehe, a my z tego mieliśmy sesje... 50% wiary z roku wykopał gościu... mieć to pestka, gorzej jak każa ci z tego sesje pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.viknet.pl / *.viknet.pl 20.10.04, 23:11 WF ..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 20.10.04, 23:23 może to nie głupie, aole dziwne... filozofia kwiatów na AR w Krakowie na kierunku ogrodnictwo z marketingiem... a ja mam wybrane elementy zarysu historii sztuki... jak to mój tata stwierdził: "nie dość, że wybrane i elementy to jeszcze zarysu... ale leserowanie..." pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.clubnet.pl 02.07.05, 20:05 WF, zgadzam sie. Jednak wielka sciema. Zniecheca tylko do uprawiania jakiegos sportu na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 01:28 Socjologia Reklamy w Policealnym Studium Reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 01:29 Gość portalu: wypierdek mamuta napisał(a): > Socjologia Reklamy w Policealnym Studium Reklamy. Ale to bylo kiedys, teraz tam nie chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 01:32 Poza tym pisanie kreatywne i personalizm w tej samej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 01:59 A ze szkól poprzedzajacych studia na pewno Przysposobienie Obronne, Wiedza O Spoleczenstwie i Religia (na ta ostatnia zreszta nie chodzilem, zeby miec ocene). Odpowiedz Link Zgłoś
robinsonka Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 13.01.05, 15:22 Gramatyka historyczna-większej durnoty na filologii polskiej nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 21.10.04, 08:04 durna jest u nas lacina. kobitka talentu do wykladania nie ma, wiec skuteczie mi obrzydzila ten skad inad piekny jezyk, ktory wszyscy powinni znac. jest durny przez sposob prowadzenia li i tylko, bo przyda sie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mele Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.icpnet.pl 21.10.04, 09:30 Językoznawstwo... jak prowadzący przyszedł i narysował na tablicy słonko, kwadracik i szubieniczkę oraz stwierdził, że mamy z tego teraz utworzyć sensowne zdanie, wiedzałam już, że nic z tego nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.crowley.pl 21.10.04, 10:04 Technika legislacji - najgłupsza głupota jaka tylko może być:) Odpowiedz Link Zgłoś
focus Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 25.10.04, 20:13 potwierdzam w calej rozciaglosci, probujac jednoczesnie zaglebiac sie w ustawe 'zasady techniki prawodawczej', a wlasciwie jej zalacznik. Paranoja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: small Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 19:54 technika legislacji jest beznadziejna, ale ja stawiam na pragmatyke urzednicza- moim zdaniem to-najgłupsza głupota jaka tylko może być:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.04, 23:03 A na jakim kierunku? Bo językoznawstwa będę bronić do ostatków mych sił, co oczywiście jednak nie oznacza, że wszędzie wykładane jest sensownie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:27 Metody i techniki uczenia się - WSB Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 25.10.04, 16:51 Hm... nie wiem jak wyglądają zajęcia. Ale tak sądząc po nazwie - bardzo przydatny przedmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga iberystyka IP: *.chello.pl 21.10.04, 20:04 wstęp do badań naukowych (np co to jest biblioteka...) i myśl filozoficzna hispanoamerykańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Filozofia prawa - na prawie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:37 Boże, co za pierdy, wszystkich studentów zęby bolą od zgrzytania, a jeszcze pisemny egzamin... Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Filozofia prawa - na prawie. 06.11.04, 18:08 Albo to twoja prowokacja, albo zasługa prowadzącego. Jeśli ani jedno ani drugie, to świadczy, że niebezpieczne będzie ukończenie przez Ciebie studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Filozofia prawa - na prawie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 17:24 mn7 napisała: > Albo to twoja prowokacja, albo zasługa prowadzącego. > Jeśli ani jedno ani drugie, to świadczy, że niebezpieczne będzie ukończenie > przez Ciebie studiów. A to pech - bo akurat jestem na najlepszej prostej drodze do ich ukończenia. To nie jest moja odosobniona opinia, tak uważa blisko 100% roku. Czujemy się źle na zajęciach, na których: - brakuje konkretów - brakuje wyraźnego celu wchłonięcia tej wiedzy. Jeden z prowadzących zachował się uczciwie i wyznał nam, że musimy po prostu nauczyć się dwóch podręczników i skryptów z ćwiczeń na pamięć. Inny półtorej godziny ściemniał na temat sensu nauki filozofii prawa, no i do tej pory nie wiadomo, co chciał przekazać - chyba że powinniśmy mieć duszę? Nikt z nas tego nie zrozumiał. Trzeci prowadzący jest filozofem i na prawie znalazł się, bo to jego drugi kierunek; zachowuje się jak niepozbierany bohater brazylijskiej telenoweli prowadzac ćwiczenia. Chodzę na podwójne ćwiczenia, marnując swój cenny czas, i zgrzytam zębami na idiotyczny program, w którym FP jest przedmiotem z grupy A. W przeciwnym wypadku (grupa B) cały zakład poszedłby na zieloną trawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ambrois Re: Filozofia prawa - na prawie. 27.12.04, 17:21 Filozofia prawa obok teorii prawa to najwazniejsze przedmioty dla prawnika (a nie logika, PR czy p.cywilne). Jesli tego nie rozumiesz, to bardzo Cie proszę nie zostawaj prawnikiem bo ktoż kiedyś może posłuchać Twoich porad i będzie żle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesnik Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.wl.sggw.waw.pl 22.10.04, 13:05 propedeutyka lesnictwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 19:03 łąkarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: 213.199.192.* 23.10.04, 15:40 miodzynarodowy obieg informacji na dziennikarstwie. może i przedmiot znośny ale egzamin z takich bzdur ze leb pęka same daty kiedy wynaleziono jakiś wynalazek typu telegraf itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: 150.254.166.* 25.10.04, 13:42 teoria polityki - na politologii - niby przedmiot wazny z punktu widzenia tematyki studiow, ale kompletnie nie przydatny w praktyce. Na dodatek wymaga sporego wysilku, aby go zrozumiec, bo kucie na pamiec nic nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 25.10.04, 18:54 Rzeczywiście, to strasznie durne. Nie dość, że nie uczy jak trzepać kasę, to jeszcze trzeba na nim myśleć. Szczerze Ci współczuję, że musisz znosić coś tak idiotycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:22 Co, na litość, się dzieje z obecnym pokoleniem studentów? Zero abstrakcyjnego myslenia, zero ciekawości poznania bardziej ogólnych mechanizmów i prawidłowości, brak zainteresowania tym co myśleli i jak rozumowali ludzie, którzy tworzyli podwaliny nauki i zajmowali się podobno "umiłowaną" i wybraną przez was dziedziną wiedzy (jak zapewniacie w czasie rozmów kwalifikacyjnych) - jedyne kryterium oceny czegokolwiek to "przyda się, czy sie nie przyda..." Jak tak praktycznie myślicie to idździe do majstra uczyć się zawodu, np. naprawiać samochody, a nie na wyższą uczelnię - tam trzeba myśleć i poznawać rzeczy niekoniecznie praktyczne, ale takie, które nauczą was specyficznego dla konkretnych dziedzin myslenia i sposobów rozwiązywania problemów. I tak każdy zapomina większość z tego, czego uczył sie w szkole i na studiach, ale zostaje (albo przynajmniej powinna zostać)zdolnośc do abstrakcyjnego MYŚLENIA i rozumnego analizowania i porządkowania zadań z którymi przyjdzie wam sie stykać w zyciu zawodowym. A kształci się te umiejętności m. in. na przedmiotach, które nazywacie bzdurnymi. A swoją drogą, czy nie jest wam czasem głupio chodzić na uczelnię i równocześnie bezwstydnie się wszem i wobec (czasem nawet na egzaminie) przyznawać, że jesteście zbyt "głupi" na przyswajanie wiedzy akademickiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.pwsbia.edu.pl / 62.233.139.* 25.10.04, 16:27 wf :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.ok.ae.wroc.pl 26.10.04, 09:39 matematyka. Na pewno się przyda, ale łatwa nie jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sciekowianka Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.chello.pl 27.10.04, 14:48 Technologia metali, koles pie.. ile zebow ma brzeszczot i jak uzywac zwykłego imadła :D Odpowiedz Link Zgłoś
wpia wstęp do prawoznastwa 27.10.04, 15:18 taki misz masz, trochę tu trochę tam ,nikomu to niepotrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
bolek5 Re: wstęp do prawoznastwa 27.10.04, 20:57 Witam! wpia napisał: > taki misz masz, trochę tu trochę tam ,nikomu to niepotrzebne Czy myśmy już kiedyś tego tematu nie przerabiali? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: wstęp do prawoznastwa 06.11.04, 18:41 a ja wstęp lubiłam no i nie zgodzę sie, że nikomu to niepotrzebne - na każdym "prawie ..." są odniesienia do zagadnień ze wstępu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co??? Re: wstęp do prawoznastwa IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.11.04, 08:35 o przepraszam, wstęp do prawoznawstwa jest bardzo ważny i na pewno nie niepotrzebny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dianda Re: wstęp do prawoznastwa IP: *.icpnet.pl 12.01.05, 00:29 ważny, aleoprawo się zmienia jak szalone... nie warto kuć... Warto chodzić z przepisami w kieszeni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: wstęp do prawoznastwa 13.01.05, 16:08 > ważny, aleoprawo się zmienia jak szalone... nie warto kuć... Warto chodzić z > przepisami w kieszeni ;) no akurat wstęp do prawoznawstwa na zmiany ustaw jest mało wrażliwy - może zależy od kierunku/uczelni/szkoły, ale nas na wstępie uczyli podstaw, ogólnego rozeznania w prawie, ale może niektórzy uczą się konkretnych przepisów, jak na pc np., nic mnie nie zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: wstęp do prawoznastwa IP: *.pl 24.02.05, 10:10 no akurat wstęp do prawoznastwa, tak jak logika są chyba najsensowniejszymi przedmiotami na studiach, cała reszta zmienia się jak w kalejdoskopie, a jak masz dobre podstawy, to ze wszystkiego wybrniesz...tyle ze na pierwszym roku tez nie wiedzialam po jaka cholere wkuwam na blache definicje do kordeli i wronkowskiej(uam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.wroc.pl 29.10.04, 11:31 socjologia na studiach informatycznych, parę regułek do wykucia, w ogóle nieprzydatne bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 29.10.04, 21:39 Ogólnie mam wrażenie, że socjologia w formie "odchamiacza" na różnorakich studiach jest nieporozumieniem, bardzo dobrze pasującym do tego wątku. Cóż, jeżeli ktoś robi coś takiego, jak opisała osoba powyżej (wkuwanie regułek), to nie ma co się dziwić. Kompletne nieporozumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a anatomia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:57 tzn nie jest az tak diabelnie trudna, ale jest tego tyle, ze czlowek nie nadaza z wszystkim;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: anatomia:) IP: *.ynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:47 masz racje, nie jest najdurniejsze ale nauki jest full Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotte Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.edu.ads.hhs.nl 29.10.04, 16:41 Najdurniejszy i najnudniejszy...Research methods for business students Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula research methods jest bardzo fajne:))) IP: 81.15.254.* 31.10.04, 21:18 mnie sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.ipt.aol.com 28.02.05, 12:41 Einfuerung in Empirische Sozialforschung, zwlaszcza bez praktyk do tego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fobik Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 31.10.04, 00:31 stosunki przemyslowe - kompletny matrix.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 31.10.04, 15:48 O co tu się sprzeczać? I tak wiadomo że największym nieporozumieniem na studiach jest obowiązkowy WF ! ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:46 Do Asa studjuje politologie na trzecim roku i wierz mi że teoria polityki bedzie Ci bardzo potrzebna!!!!!!!Jka na razie to największą kobyłą była Historia Doktryn Politycznych w sumie z 50000stron na pamięć i tak już nic nie pamiętam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
herbata.cytrynowa Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 31.10.04, 18:22 Ekologia na językowych w KK. No i zarys wiedzy o gospodarce na fototechniku, może też sensytometria na fototechniku (po co jak nie ma laboratorium). Ale cała reszta mi się tam (na fototechniku) podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.petrus.com.pl 31.10.04, 21:16 Na stosunkach miedzynarodowych tez to mamy, moze przedmiot nie najdurniejzy ale rzeczywiscie do niczego nam sie nie przyda, wyklady traktowaly np. o demokracji miejskiej w wenecji. Sensowne byly za to ćw. bo o czasach wspolczesnych mowilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorien matematyka na stosunkach międzynarodowych IP: *.devs.futuro.pl 20.02.05, 15:46 ja na stosunkach międzynarodowych mam obowiązkowo takie rzeczy jak matematyka i prognozowanie - są w minimum programowym - a na przykład historia dyplomacji polskiej już w takim minimum nie jest... dodam że studiuję na stosunkach społeczno - politycznych, nie na gospodarczych... Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 06.11.04, 18:06 jeśli historii doktryn uczyłaś się na pamięć, to nic dziwnego, że już nic nie pamiętasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula zarzadzanie produkcja-do dzis nie moge zapamietac. IP: 81.15.254.* 31.10.04, 21:20 nazwy;//// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethlinn Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:47 Polskie dążenia niepodległościowe w XIX wieku. Niby nic takiego tyle że uczyli nas tego na archeologii;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:51 He he To na wypadek, gdybyście wykopali jakiś szkielet z garnkiem na głowie i bronią w ręku, żeby wiedzieć z którego powstania... Czasem mi się wydaje, że niektóre przedmioty egzystują jedynie jako zajęcie dla wąskiej grupki nikomu nieprzydatnych specjalistów-wykładowców. Odpowiedz Link Zgłoś
kate22 Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH 10.11.04, 19:12 Filozofia przyrody na ochronie środowiska. Kto słyszał o Whiteheadzie ten zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.11.04, 08:39 no to faktycznie coś tu nie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.isb.com.pl 12.11.04, 19:21 podstawy informatyki i filozofia człowieka na medycynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAJDURNIEJSZY PRZEDMIOT NA WASZYCH STUDIACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 23:34 Podstawy informatyki na zdanym kierunku nie sa durne, chyba warto umiec poslugiwac sie komputerem i nie bac sie go... Odpowiedz Link Zgłoś