Dodaj do ulubionych

weglowodany-gdzie??

IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.02, 23:54
w jakich produktach znalezc weglowodany(Jogger pisal ze sa dobre na przytycie)a
moze cos jeszcze??dziekuje.pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sis Re: weglowodany-gdzie?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 23:59
      Jesli chcesz przytyc - przede wszystkim szukaj ich w _slodyczach_, ciastkach,
      bialym pieczywie, oczyszczonym ryzu, ziemniakach. To od czego tyjemy nie jest
      rzadna tajemnica - sa to Slodkosci i Tlustosci. :))) Pamietaj jednak zeby
      uwazac przy tym dodawaniu sobie kilogramow. Najlepiej polacz obfite jedzonko z
      ruchem, brzuszkami itd., zeby nie nabawic sie brzuszka zamiast rownomiernego
      rozlozenia dodatkowej masy. powodzenia!
      • Gość: mala Re: weglowodany-gdzie?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.02, 00:12
        Gość portalu: sis napisał(a):

> Jesli chcesz przytyc - przede wszystkim szukaj ich w _slodyczach_, ciastkach,
        > bialym pieczywie, oczyszczonym ryzu, ziemniakach. To od czego tyjemy nie jest
        > rzadna tajemnica - sa to Slodkosci i Tlustosci. :))) Pamietaj jednak zeby
        > uwazac przy tym dodawaniu sobie kilogramow. Najlepiej polacz obfite jedzonko z
        > ruchem, brzuszkami itd., zeby nie nabawic sie brzuszka zamiast rownomiernego
        > rozlozenia dodatkowej masy. powodzenia!

och!!Dziekuje,wlasnie zajadam cosik slodkiego a i brzuszki na pewno robic bede(a
        moze jeszcze jakies inne cwiczenia??),a jak mam zwiekszyc apetyt zeby tych
        smakolykow i nie tylko w siebie wladowac??PA!PA!

• Gość: izabelsk Re: weglowodany-gdzie?? IP: 192.223.140.* 03.07.02, 12:04
          a jak mam zwiekszyc apetyt zeby tych
          > smakolykow i nie tylko w siebie wladowac??PA!PA!
          Jedz wtedy, kiedy masz ochote i to na co masz ochote, w tym wlasnie momencie, nie
          czekaj na pore posilku i nie pytaj sie zdrowego rozsadku czy powinnas.

izabelski

• Gość: kama Re: weglowodany-gdzie?? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.07.02, 11:11
      pieczywo, produkty zbożowe, słodycze naturalne i nie tylko, soki owocowe,
      zwłaszcza winogronowy i ananasowy.

Ja właśnie tych produktów unikam. pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka