Dodaj do ulubionych

studia podyplomowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:18
Czy natlok godzin w jednym dniu i wiedzy na studiach podyplomowych jest do
przelkniecia?
Poza kwestia finansowa to to co mnie glownie odstrasza.
jesli ktos ma ochote podzielic sie ze mna swymi doswiadczeniami to bylabym b
wdzieczna!
Obserwuj wątek
    • Gość: mister Re: studia podyplomowe IP: 212.244.168.* 22.10.04, 17:51
      sluchaj podyplomowe to lipa. lepiej ukonczyc lic. w najgorszej prywatnej niz podyplomowe w nailepszej renomowanej panstwowej.
      sam jestem po takich studiach i wiem ze nikogo nie oblewaja a dodatkowo poziom a raczej jedo brak odczujesz po pierwszej sesji!!!
      a jaki kierunek Cie interesuje??
    • Gość: AS Re: studia podyplomowe IP: 150.254.166.* 25.10.04, 14:34
      Studia podyplomowe są przeznaczone głównie dla osób pracujących, które chcą
      podnieść swoje kwalifikacje w wykonywanym zawodzie. Prowadzone są w tym samym
      trybie co studia zaoczne - i nie za każdym razem zajęcia trwają od rana do
      wieczora. Ja robię podyplomowe studia PR, bo świadectwo ukończenia tych studiów
      jest mi niezbędnę w wykonywanej pracy. I nie zgodzę się z opinią, że studia
      podyplomowe to lipa. Zależy to w dużej mierze do tematyki studiów oraz uczelni
      na jakiej się studiuje. Ja na swoich studiach mam bardzo dużo warsztatów, więc
      nie jest to tylko wiedza teoretyczna. Polecam dokładnie rozejrzyć się w
      oferowanych przez uczelnie studiach podypolmowych, bo różnice w cenach są duże,
      i osobiście polecam studia na uczelni państwowej - przeważnie oferuje ciekawszy
      program zajęć.
      • Gość: ines Re: studia podyplomowe IP: 82.177.80.* 27.10.04, 18:47
        jesli chodzi o studia podyplomowe to :
        musisz wiedzieć czego szukasz i na czym ci zalezy bo jeli tylko na papierze to
        chetnie kazda uczelnia cie przyjmie ( bez obrazy) ale jesli szukasz czegosc
        wartościowego i dac to jeszcze jakies mozliwość to takich uczelni jest mało,
        nawiasem mówiąc niedawno skończyłam studia podyplomowe i mam tylko niesmak w
        stosunku w jaki sposób traktuje sie ludzi którzy bądź co bądź zostawiaja za te
        studia dużo pieniędzy na uczelniach. Mam wrażenie że polskie uczelnie i
        podjeście to klienta - studenta jest na etapie raczkowania i dużo czasu
        upłynie, zanim ktoś sobie uświadomi że warto dbac o marke oraz opinie z jaka
        odchodzi student- klient.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka