Dodaj do ulubionych

połowniki

IP: *.tktelekom.pl 13.06.13, 15:39
witam
orientuje się ktoś jakie są ceny w poszczególnych salach od osoby jeśli chodzi o połowniki?
Obserwuj wątek
    • Gość: całownik Re: połowniki IP: *.play-internet.pl 13.06.13, 20:03
      A co to są połowniki????????????
      • Gość: Adaś Re: połowniki IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 20:53
        To jest 1/2 wników lub 2 ćwierćwniki. Poniał ?
    • Gość: gość Re: połowniki IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.13, 08:47
      kxkxk nie pytaj o takie sprawy na debilnym ciechanowskim forum bo tu same super ideały pisza i inteligenty od siedmiu boleści jak tych dwóch czy dwoje kretynów co odpowiedziało na Twój temat. Co prawda nie maja nic do powiedzenia ale sa na tyle tepi albo udaja debili, a może nie musza udawać ze nie widzą przestawionych liter w wyrazie połowinki!!! Ja Ci niestety chyba nie pomoge bo moje połowinki były jakies 25 lat temu ;)) chociaż popytaj w w Panoramie tam połowinki miała moja córka, Niestum, w Gołotczyznie jest jakas sala. Troszke inwencji i napewno cos znajdziesz. Powodzenia w szukaniu i udanych"POŁOWNIKÓW" ;)))
      • Gość: Adaś Re: połowniki IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 18:41
        Język polski to język polski.
        W twoim mniemaniu Gościu można pisać skrótowo, z błędami - ludzie i tak się domyślą.
        Ja myślę o czystości języka, szczególnie pisanego. Ty o powrocie na drzewo. I to nas dzieli.
        • Gość: gość Re: połowniki IP: *.xdsl.centertel.pl 15.06.13, 14:25
          Mówisz "Adaś" czystość jezyka?? A to dobre!! A nie ma w tej TWOJEJ "czystości jezyka" cos na temat, że zwracajac sie do kogos nalezałoby to robic z dużej litery?? Cytuje wiec CIEBIE " W twoim mniemaniu"! Wiec nie wysilaj sie z tym dbaniem o czystość jezyka! Widze ze dzieli nas duzo duzo wiecej ;)))
    • Gość: Andrzej Re: połowniki IP: *.cnow.pl 14.06.13, 09:29
      po 100 zł od os. u mnie na polu. nocleg w namiocie. W cenie skrzynka wódki. zapraszam 79567745
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka