Dodaj do ulubionych

Stetoskopy dla studentów

11.05.22, 08:20
Dzień dobry! Jestem na studiach lekarskich i przymierzam się do zakupu stetoskopu. Wiem, że kiedyś były popularne stetoskopy Litman, ale jakiś czas temu słyszałem o innej marce, która się robi popularna i mają różne ciekawe modele, w roznych kolorach. Marka nazywa się spirit i mają stetoskopy internistyczne i internistyczno-pediatryczne. Tutaj link do jednego z ich stetoskopów

www.namedycyne.shop.pl/spirit-special-edition/37302-stetoskop-internistyczny-spirit-smoke-finish-carbon-majestic-series-adult-dual-head-czarny.html
Czy ktoś korzystał? Jest zadowolony lub nie? Proszę o opinie :)
Obserwuj wątek
    • ellliza123 Re: Stetoskopy dla studentów 13.05.22, 14:38
      Cześć, jestem na pielęgniarstwie, więc znam trochę ludzi z lekarskiego i korzystają ze spiritów. Zaskoczyłam się jak jedna dziewczyna miała taki fajny stetoskop w kwiatki, śliczny był właśnie spirit. Ten z linku też taki fajnty fakturowany czy coś ;) A ten sklep to znasz, kupowałeś tam coś? Bo spojrzałam i widzę, że mają różne zestawy do nauki iniekcji i inne rzeczy i nie wiem czy ryzykować tam zakup
    • madziullla Re: Stetoskopy dla studentów 17.05.22, 12:01
      A ja korzystam ze Spirita takiego ślicznego :) I właśnie też w sklepie namedycyne mi go polecili, w Katowicach jest sklep i mieszkam niedaleko, więc poleciałam zobaczyć na żywo te stetoskopy i zakochałam się w nim <3 A modeli różnych mają tyle, że ciężko coś wybrać, ceny mają nienajgorsze, bo najtańsze stetoskopy od 200 zł się zaczynają. Za ten dałam niecałe 300, ale wiadomo, wzorki kosztują :D
      • pinkmann321 Re: Stetoskopy dla studentów 18.05.22, 08:24
        madziullla napisała:

> A ja korzystam ze Spirita takiego ślicznego :) I właśnie też w sklepie namedycy
        > ne mi go polecili, w Katowicach jest sklep i mieszkam niedaleko, więc poleciała
        > m zobaczyć na żywo te stetoskopy i zakochałam się w nim <3 A modeli różnych
        > mają tyle, że ciężko coś wybrać, ceny mają nienajgorsze, bo najtańsze stetosko
        > py od 200 zł się zaczynają. Za ten dałam niecałe 300, ale wiadomo, wzorki koszt
        > ują :D

Wow jaki fajny ten stetoskop. Nawet nie wiedziałem, że aż takie kolorowe gdzieś można trafić :D I dzięki, że odpowiedziałaś też na pytanie od tamtej dziewczyny, bo też nie wiedziałem jak to tam wygląda. W sumie też studiuję w Kato to podskoczę tam do nich skoro jesteś zadowolona :) A pewnie parę innych rzeczy też tam znajdę, które mogą mi się przydać, bo przeglądałem ich oferty. Kupowałaś tam może scubsy albo fartuchy? Bo też muszę sobie nowy kupić, bo denerwuje mnie prasowanie codziennie mojego
      • ellliza123 Re: Stetoskopy dla studentów 18.05.22, 11:49
        madziullla napisała:

> A ja korzystam ze Spirita takiego ślicznego :) I właśnie też w sklepie namedycy
        > ne mi go polecili, w Katowicach jest sklep i mieszkam niedaleko, więc poleciała
        > mają tyle, że ciężko coś wybrać, ceny mają nienajgorsze, bo najtańsze stetosko
        > py od 200 zł się zaczynają. Za ten dałam niecałe 300, ale wiadomo, wzorki koszt

Ej a korzystałaś może z ich zestawów do nauki iniekcji albo z modeli anatomicznych? To nie są tanie rzeczy, a nie chcę kupić jakiegoś bubla :P
        • madziullla Re: Stetoskopy dla studentów 21.05.22, 11:29
          ellliza123 napisała:

> Ej a korzystałaś może z ich zestawów do nauki iniekcji albo z modeli anatomiczn
          > ych? To nie są tanie rzeczy, a nie chcę kupić jakiegoś bubla :P

Owszem, kupowałam w namedycyne model ramienia i właśnie zestaw do nauki iniekcji i podaży leków. Ostatnio widziałam, że mieli podwyżki cen, ale wiadomo, wszystko drożeje niestety :( Jakościowo wszystko naprawdę spoko. Tak samo fartuchy tam kupuję, bo mają z fajnego materiału, elanobawełna się to nazywa. Nie trzeba tak często prasować jak zwykłych bawełnianych, bo te to miałam dość, codzienne prasowanie :/
      • pinkmann321 Re: Stetoskopy dla studentów 07.06.22, 10:20
        madziullla napisała:

O kurde, tego nie widziałem :D Świetny jest, ale ja to raczej się zdecyduje na ten, który podlinkowałem :D
        I odpowiem, że też już kupowałem w namedycyne ale narazie tylko książki, wszystko było cacy
    • jobew89461 Re: Stetoskopy dla studentów 24.06.22, 11:11
      I was searching for a platform where I can compare a site with www.usessaywriter.com/essay-writing-service-in-philadelphia/ so that I can assure I am going for the best site. I do not know, why Google has brought me to your site because here I am not getting any kind of essay writing service to compare with a site that I have found.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka