IP: *.bronowice.krakow.pl 04.02.05, 22:06
ChciaBabym sie dostac na ASP na grafike/architekture wnetrz/formy przemyslowe
ale jeszcze nie wiem dokBadnie. Jednak wiem ze na karzdy z tych kierunków
zdaje sie rysunek itd. mysle o zapisaniu sie na jakis kurs rysunk czy cos
takiego ale nic nie moge znlaezc , boje sie takze ze sie okarze ze nie mam
talentu pomocy,...co robic ???!!!!!
Obserwuj wątek
    • rr.richelieu Re: ASP 04.02.05, 22:57
      pomyśl lepiej, że międzyczasie zdajesz maturę z polskiego

a czy masz talent okaże się po zapisaniu na kurs, jeśli do teraz nie wiesz jak
      rysujesz.
      • veritas1 w kazdym razie nie idz na geografie/geologie 04.02.05, 22:59
        Zle skonczysz.
    • Gość: Mi Re: ASP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:37
      Na forum powiało grozą.
      Ale jeśli w tym roku zdajesz maturę
      to jesteś jakiś rok - dwa do tyłu z przygotowaniami.
      lajf is brutal
      • Gość: vvv Re: ASP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 00:38
        niestety to prawda....na akademie ludzie przygotowują się 2-3 lata...
        najlepiej weź prace, zadzwoń na wydział i idż na bezpłatne konsultacje
    • michal_777 Re: ASP 06.02.05, 07:45
      Tto niesamowite - w Krakowie nikt Ci nie jest w stanie powiedzieć, czy masz
      talent? W Krakowie??!
    • michal_777 Re: ASP 06.02.05, 07:45
      To niesamowite.
      • Gość: beata Re: ASP IP: *.bronowice.krakow.pl 06.02.05, 22:24
        a kto mi ma to powiedziec ??moja mama ,siostra ??ale wiecie myslalamnad tym ,
        niektórzy rysuja na okraglo a ja tylko od czasu do czasu cos zrobie na konkurs
        w szkole i raczej jest to rekodzielo a nie obraz/rysyunek...
        • eirenne Re: ASP 06.02.05, 22:49
          Mam być szczera? Nawet jeśli masz talent, nie bardzo Ci to pomoże w dostaniu się
          w TYM roku na ASP. Piszesz, że nie rysujesz. Wiesz, ile czasu potrzeba, żeby
          sobie wyćwiczyć rękę? Żeby opanować ołówek? A na egzamin nie tylko ołówek, ale i
          trzeba umieć posługiwać się farbami, a to już wyższa szkoła jazdy, z marszu tego
          nie przejdziesz. Rysunek to dziedzina, gdzie bardzo widać, że ktoś się nie
          przykładał do ćwiczeń i na egzaminie takiego nie przepuszczą, no chyba, że to
          jakiś geniusz... To po pierwsze.
          A teraz po drugie:)
          Mam wrażenie, że Twoje plany sa kompletnie nieprzemyślane, może powzięłaś je pod
          wpływem chwili? Napisz więcej o sobie, przede wszystkim, czy sama wewnętrznie
          uważasz się na dobrą. Czy próbowałaś się sprawdzić gdziekolwiek? Czy rozmawiałaś
          z nauczycielami plastyki w szkole? Jakie mają zdanie o Twoich pracach?
          Odpisz na ten post, to jeszcze Ci coś opowiem.
          • ruda_24 do eirenne - nie strasz ! 06.02.05, 23:11
            Witam eirenne, czy Ty studiujesz na sztukach, że tak straszysz koleżankę, może
            sie boisz konkurencji ?....
            Jak sie kobieta przestraszy, to nigdy nie spróbuje zdawać, a doświadczenie przy
            zdawaniu egzaminu typu konkursowego też trzeba zdobyć.
            Ja już egzaminy mam za sobą, dostałam się i wcale nie "ćwiczyłam ręki" - jak to
            strasznie nazywasz.
            Powodzenia dla koleżanki, uszy do góry !!!!
            Pozdro.
            • eirenne Re: do eirenne - nie strasz ! 15.02.05, 16:12
              Owszem, studiuję kierunek artystyczny, inaczej nie zabierałabym głosu. Zazwyczaj
              nie gadam na tematy, na których się nie znam:/
              Konkurencja? Taaaaa... od paru dni nie śpię z nerwów:P
              Jeśli kobieta się przestraszy jednego postu (a pewnie się przestraszyła, skoro
              milczy do dzisiaj), to co dopiero na egzaminie, który do najłatwiejszych nie
              należy. Jak maturę zda? O matko, zaraz będzie, że komuś karierę złamałam:P
              Dziewczyna jest dorosła, więc potraktowałam ją jak dorosłą. A ona tymczasem
              uciekła i nie odpowiedziała... Szkoda, bo chętnie bym jej napisała parę rzeczy,
              może by się pocieszyła.
              Jeśli według Ciebie ćwiczenie ręki jest straszne... w każdym razie serdecznie
              gratuluję udanych egzaminów. Najlepiej opowiedz o nich, dziewczyna z pewnością
              cheętnie poczyta. Może to też jej pomoże?
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka