motyl54 09.03.05, 20:09 Bardzo prosze o pomoc czy ktos moze polecic mi jakaś literature dotyczaca tego tematu albo jakies strony dotyczace tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DTS Re: ZJAWISKO HALLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:42 Literature? Qwa człowieku jeśli potrzebujesz to badziewie na laborki to to jest 1 strona A4 sprowadzająca sie do tego że:Jesli plynie prad przez jakis pier.olony prostokącik i prostopadle do niego jest pole do prostopadle do tego syfu pojawia się napięcie.Halla napięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moa7 Re: ZJAWISKO HALLA IP: 83.16.41.* 10.03.05, 08:01 Jeżeli wciąż jesteś zainteresowany zjawiskiem halla, to podaj swojego maila- mam jakieś sprawozdania. Właściwie to mam sporo materiałów na laborki z fizyki, więc jeśli ktoś potrzebuje to chętnie się podzielę. Mi się już nie przyda :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: ZJAWISKO HALLA IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:34 bylabym bardzo wdzieczna za jakiekolwiek materialy dotyczace laborek z fizyki bardzo ulatwiloby mi to zycie z gory dziekuje moj mail to mia23@autograf.pl pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś