Dodaj do ulubionych

STUDIA - MEDYCYNA

IP: *.com / 80.55.59.* 22.03.05, 21:02
Czy ktoś się wybiera na medycyne? Jeśli tak to gdzie i jak oceniacie swoje
szanse? Ja wybieram się do Gdańska POZDRAWIAM!
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: STUDIA - MEDYCYNA IP: *.com / *.fookygroup.com 28.04.05, 22:56
      pewnie dużo sie uczą...
      • Gość: aLICJA Re: STUDIA - MEDYCYNA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 01.05.05, 14:31
        ja wybieram sie do poznania ze wzgledy na to ze na maturze bede miał tylko
        biole i fize gdybym wczesniej wiedziała ze nie ma egzaminów to wziełabym
        jeszcze na maturze chemie ale było za pózno , moze sie dostane chce isc na
        kierunek lekarski
        • Gość: eeeeee Re: STUDIA - MEDYCYNA IP: *.com / *.fookygroup.com 07.06.05, 15:25
          ja również do gda ale ciezko bedzie cos czuje...:(
    • Gość: paula Re: STUDIA - MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:50
      a ja sie czuje bardzo dobrze:]
      (bo jush mam załatwione ale nie napisze na którą akademie sie wybieram bo
      byście mnie mogli wyśledzić:P
      • Gość: melka Re: STUDIA - MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:47
        Nie wiem co powiedziec zyjemy w jakims chorym kraju - dasz w lape masz studia
        paranoja a pozniej mamy takich lekarzy jakich mamy. Ja sie wybieram do poznania
        ale to chyba moj blad trzeba bylo zdawac gdzie indziej ciezko to widze ...
        • Gość: nina Re: STUDIA - MEDYCYNA IP: *.com / *.fookygroup.com 11.06.05, 19:01
          wie ktoś może gdzie jest się łatwiej dostac? do bydgoszczy czy do gdańska?
          • Gość: Melisa Re: STUDIA - MEDYCYNA IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:55
            choćby w Bydgoszczy bez egzaminów przyjmowali, to nie polecam... Ma najgorszą
            opinie pośród wszystkich Ak.Med. i ciągle ostatnia w rankingu. Później do
            takiego lekarza.... brrrr....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka