Dodaj do ulubionych

Stosowana REJESTRACJA

28.06.05, 19:29
Rejestrował sie już ktoś?
przy podawaniu wyników matury z polskiego i angielskiego trzeba wybrać poziom, nie wiecie czy sa jakieś przeliczniki? bez sensu żeby podstawowy liczył się tak samo jak rozszerzony, ale nigdzie nie piszą na ten temat...

jeśli chodzi o ustną z języka tez nie trzeba podać poziomu...
Obserwuj wątek
    • ewa_jestem Re: Stosowana REJESTRACJA 28.06.05, 21:41
      ja się rejestrowałam. dzwoniłam wcześniej do instytutu i pytałam kobietę jak to
      jest. powiedziała że jeśli poszedł mi lepiej podstawowy-mam wpisać podstawowy:)
      • kadlubek07 Re: Stosowana REJESTRACJA 28.06.05, 22:12
        Ciekawe, czy mozna drugi raz się zarejestrować, za pierwszym podałam wyniki rozszerzonej, ale podstawowa poszła mi (o dziwo :/ )lepiej...
        • ewa_jestem Re: Stosowana REJESTRACJA 28.06.05, 22:19
          tego nie wiem. najprościej będzie zadzwonić i spytać, pani odbierająca telefon
          jest nawet miła;)
        • kadlubek07 Re: Stosowana REJESTRACJA 28.06.05, 22:25
          Swoja droga straszna głupota, w przypadku ustnej z języka obcego nie ma znaczenia, jaki poziom...a przecież różniły sie stopniem trudności, a może się mylę :>
          • drorka Wazne:) 29.06.05, 14:35
            No wiec (niezbyt inteligentmy poczatek;)), dzwoniłam TAM dzisiaj i rozmawiałam
            (uwaga!) z samym Sekretarzem Komisji Rekrutacyjnej;D (ach, to nawet była ona
            sekretarz;)), gdzyz miałam własnie taki problem: wysłałam podanie z wynikami
            rozsz angielskiego (77%), podczeas gdy z podst mam troszeczke;) więcej(hehe,
            ciekawe, jak to sie stało...). P. sekretarz kazała mi sie zalogowac całkiem od
            nowa drugi raz, i wpisac właściwe wyniki, po czym wysłac je (juz bez dowodu
            wpłaty, za to z własciwa adnotacją) na ten sam adres, na który wysłałam je
            pierwszy raz...ufff,mam nadzieje, ze to koniec rekrutacyjnych problemów....Do
            zobaczenia na egzaminie:)
            • kadlubek07 Re: Wazne:) 29.06.05, 16:33
              Ja zarejestrowałam sie drugi raz i wysłałam rano formularz, z wynikami podstawowej...z tego wynika, że mogłam tylko podstawowa zdawać...

Do przyszłego piątku :)
              • ewa_jestem Re: Wazne:) 29.06.05, 16:45
                > Do przyszłego piątku :)
                bardziej chyba czwartku;)

a moglibyście mi powiedzieć jak opisaliście tą nieszczęsną teczkę?:) bo ja się
                od godziny głowię jak to zrobić żeby było dobrze.
                • drorka Re: Wazne:) 29.06.05, 17:39
                  > a moglibyście mi powiedzieć jak opisaliście tą nieszczęsną teczkę?:) bo ja się
                  > od godziny głowię jak to zrobić żeby było dobrze.

ja tam jutro jadę, bo mam dośc tej niepewnosci, zwiazanej z przesyłaniem poczta
                  tych wszystkich papierów.. nie mam do tego głowy;D

pozdrawiam:)
                  • kadlubek07 Re: Wazne:) 29.06.05, 19:21
                    Czwartek...faktycznie :)

Teczkę...jaka teczkę? wysyłając pocztą nie trzeba było wkładać ich do teczki, czy tak? w każdym razie na stronie IPS nie było o tym ani słowa..
                  • ewa_jestem Re: Wazne:) 29.06.05, 19:36
                    też jadę jutro złożyć papiery:)
                    a co do teczki-nie jestem pewna czy trzeba, ale na wszelki wypadek lepiej wziąć;)
                    • drorka Re: Wazne:) 29.06.05, 19:40
                      heh, to sie moze spotkamy juz jutro;)

o teczkach nigdzie nie pisze nic, ale taki sprzet moze posluzyc do tego, zeby
                      sie te kartki wszelkie nam nie pomiely;)
                    • god_save_the_queen Nie potrzeba teczki n/t 29.06.05, 23:05

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka