Gość: gabry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:08 może ktoś coś napisać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tejka Re: HISTORIA SZTUKI UJ IP: *.autocom.pl 06.05.05, 22:24 Fajna sprawa ale tylko jesli jest sie do tego przekonanym i samemu lubi sie sztuki uczyc :) jak masz jakies pytania chetnie odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: HISTORIA SZTUKI UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:45 ja mam pare pytanek ??? przede wszystkim jak to wszystko wyglada??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tejka Re: HISTORIA SZTUKI UJ IP: *.autocom.pl 09.05.05, 08:14 Wyglada ciekawie :) Instytut choc bardzo ciasny ma przesliczna architekture i jest swietnie polozony A same studia? Ilosc zajec raczej nie przytlacza :) Klada raczej duzy nacisk na samodzielna nauke (od drugiego roku sa egzaminy z poszczegolnych okresow sztuki do ktorych nie ma zajec calosciowo przygotowywujacychlecz tylko skupijacye sie na posczegolnych tematach - np egzamin z calej sztuki nowozytnej a w tym roku mozna sobie chodzic tylko na zajecia z renesansowej architektury wloskiej, rzezby francuskiej i jescze pare innych) Bardzo fajne sa zajecia w terenie :) na bardziej konkretne pytania tez chetnie odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamus Re: HISTORIA SZTUKI UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:14 kurcze tak fajnie sie tego czyta!!! tylko ze jeszcze trzeba sie dostac na ten wasz UJ;)mam jeszcze pytanie jak z zakwaterowaniem i tymi sprawami (akademik itd) popzdrowienia serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamus Re: HISTORIA SZTUKI UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:16 i jeszcze jedno ...czy moge spytac na ktorym jestes roku?? narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tejka Re: HISTORIA SZTUKI UJ IP: *.autocom.pl 11.05.05, 22:32 Z tego co wiem z mieszkaniem nie ma problemu - moze byc akademik ale ludzie bardziej sobie chwala kwatery prywatne a ja moja przygode ze sztuka dopiero zaczelam w tym roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamus Re: HISTORIA SZTUKI UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:10 dzieki wielkie ... orientujesz sie tak mniej wiecej ile osob stara sie o miejsce na kierunek? bo wiesz mam dylemat nie wiem czy wybierac sie do Krakowa czy do Wrocka .... kurcze musze wszystko przemyslec jakos... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: HISTORIA SZTUKI UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:22 Mam prośbę do Tejki, jeśli mozesz daj znać na mój mail albo gg, chciałabym sie czegoś więcej dowiedzieć o tym kierunku w krakowie, bardzo proszę. mój mail iciaa@tlen.pl lub gg 2772762 Odpowiedz Link Zgłoś