zablakanymotyl 10.05.05, 18:56 Czy się ktoś orientuje czy w Łodzi jest MISH czy nie???? na jedny stronka pisza ze jest a na innych ze nie ma ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herrena Re: Co z Łodzią ??? 10.05.05, 21:20 wiesz, sama zglupialam, nigdy nie slyszalam o mishu w lodzi, ale ostatnio spotkalam chlopaka z tamtejszego uniwerku i powiedzial mi ze maja mish. ale na stronie uni lodzkiego nie ma mishu na liscie kierunkow, za to jest map ( Międzywydziałowe studia matematyczno-przyrodnicze). wiec cos sie chyba komus musialo poplatac Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Co z Łodzią ??? 10.05.05, 21:51 Google prawdę Ci powie ;). Wpisałam "MISH Łódź" do wyszukiwarki. I znalazło... nasze forum ;). A kiedy wpisałam "MISH UŁ" to Google zaproponował wprost, czy nie mam jednak ochoty wyszukać "MISH UJ" ;). Myślę, że po prostu MISH-u na UŁ (jeszcze:)) nie ma (w przeciwieństwie do MISMaP-u). Ale zachęcam do nierezygnowania z marzeń i startowania na inny MISH, jeśli tylko pozwalają finanse (bo dylemat łodzian rozumiem :/). Odpowiedz Link Zgłoś
vilya1 Google 10.05.05, 23:08 > Google prawdę Ci powie ;). Wpisałam "MISH Łódź" do wyszukiwarki. I znalazło... > nasze forum ;). A kiedy wpisałam "MISH UŁ" to Google zaproponował wprost, czy > nie mam jednak ochoty wyszukać "MISH UJ" ;). Google tendencyjny jest. ;))) Zawsze, gdy szukam informacji o jakimś kierunku na UJ, pyta mnie, czy aby nie mam na myśli UW. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Google 11.05.05, 19:21 > Google tendencyjny jest. ;))) Zawsze, gdy szukam informacji o jakimś kierunku > na UJ, pyta mnie, czy aby nie mam na myśli UW. ;D Niedobry, oj, niedobry :) A jak szukam UAM, to nic nie proponuje:P To chyba dobrze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
vilya1 Re: Google 12.05.05, 01:34 Powiedziałabym, że to dyskryminacja. ;) Biedaczek, ma problemy z dłuższymi nazwami. <lol> Tak naprawdę jednak najbardziej poszkodowany w takim rozrachunku jest UMCS. ;) Odpowiedz Link Zgłoś