Dodaj do ulubionych

UMK w Toruniu, kierunki

05.07.05, 13:34
Proponuję, aby w temacie wpisywać ewentualny kierunek, a w treści liczbę
procentów tak, aby można mniej więcej wiedzieć, czego się spodziewać:)
piszcie prawdę albo nic! :P
Obserwuj wątek
    • martasoft anglistyka 05.07.05, 13:35
      ja chcę na anglistykę, ale nie wiem jak to będzie z moimi wynikami: 94 i 90%
      (podst. i rozsz.)
    • martasoft Re: UMK w Toruniu, kierunki 05.07.05, 15:50
      hallo ? :P
      • sophie9 Re: UMK w Toruniu, kierunki 05.07.05, 16:31
        ja tez chce na filologie angielska ale mam dosc male szanse;( 92%, 88%
        • Gość: mela Re: UMK w Toruniu, kierunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:32
          Ja mam identycznie z tymże na włoską
          • Gość: one_more filologia wloska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:10
            96%,92%.ktos sie orientuje jakie szanse?bo skoro to tak popularny kierunek to
            zaczynam watpic w to ze sie dostane
    • Gość: beatka Re: UMK w Toruniu, kierunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:28
      ja na filologię polską, ale nie wiem czy wyniki pozwolą mi... OBY!!!
      • Gość: werka Re: UMK w Toruniu, kierunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:20
        orientujecie sie ile jest osob na jedno miejsce na anglistyke???
        • Gość: mela Re: UMK w Toruniu, kierunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:08
          do tej pory ok. 20, a nie wiem do kiery papiery się składa. Jeśłi do dziś to 20
        • Gość: ange86 romanistyka IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 06.07.05, 21:54
          Ja sie wybieram na romanistykę na UMK-czy jest tutaj ktoś kto tez złożył tam
          papiery na ten kierunek????Jeśli tak to jaki masz wynik z matury????
    • myrtana Re: UMK w Toruniu, kierunki 06.07.05, 09:22
      Złożyłam na archeologię.
      • Gość: nelkaa Re: UMK w Toruniu, kierunki IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.05, 16:10
        ja tez zlozylam na archeologie, ale tez na prawo...
    • Gość: słonko Re: UMK w Toruniu, kierunki IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:15
      a ja prawo i stosunki międzynarodowe.

ale czarno to widze.....
      • Gość: prawniczka prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:35
        A jakie macie przeliczniki? Bo ja jestem stara matura i mam tylko 77:(((
    • martasoft Re: UMK w Toruniu, kierunki 06.07.05, 21:30
      wlasnie! jest b duzo ludzi na 1 miejsce w Toruncu, mimo ze tak na prawde
      kolejki wydaja sie krotkie. Na prawo jest tez duzo chetnych ale nie grzesza oni
      wynikami :P malo kto jak slyszalam ma powyzej 80 po przeliczeniu. Prawda jest
      taka bo matura poszla tak sobie a tam gdzie sa egzaminy sa prawdziwe kolejki
      jak np w Gdansku, wiec dawajcie smialo! zycze powodzenia przyszlym prawnikom :>
      ps skad taki boom an italianistyke??
      • Gość: Isola Re: UMK w Toruniu, kierunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:48
        boom na italianistyke wzial sie pewnie stad ze do rekrutacji biora tylko wynik
        matury z jezyka (moze byc nawet angielski, ktory na maturze byl banalny), wiec
        tam skladaja, a tacy prawdziwi milosnicy... ehh zreszta na italianistyce jest
        po prostu malo miejsc na roku w porownaniu np. z anglistyka, dlatego po
        przeliczeniu wychodzi ze az tyle osob na jedno miejsce
    • Gość: :) Re: UMK w Toruniu, kierunki IP: *.com / *.fookygroup.com 06.07.05, 21:58
      ja na biotechnologie :D ktoś też na to składa? :)
    • martasoft Re: UMK w Toruniu, kierunki 07.07.05, 13:59
      4 moich kolegow daje na biotech. slyszalam ze bedzie to oblegany kierunek,
      zarowno na UMK jak i na ATR w Bydgoszczy <skad jestem :P>
    • Gość: erk Re: UMK EKONOMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:04
      Nie wie ktos ile jest miejsc na ekonomie, bo choc mam 86 pktow rekrutacyjnych to boje sie, ze nie mam specjalnych szans(na sggw sie nie zalapalem z 1 naboru) :(
    • martasoft administracja 07.07.05, 14:04
      czy moze ktos chce na admin.? :)
    • martasoft ekonomia - limit miejsc 08.07.05, 11:44
      Na ekonomie jest 180 miejsc na dziennych podaje linka co by sobie sprawdzac :)
      www.umk.pl/rekrutacja/zasady_2005/limity/
    • martasoft prawo 08.07.05, 21:54
      ciocia nalega bym skladala na prawo a ja nie za bardzo chce, poza tym amm malo
      punktow:( w przeliczeniu na 100 mam 81,3 ... jak sadzicie? warto?
    • Gość: Misiak Socjologia IP: *.euronet.net.pl 09.07.05, 13:54
      85 z hakiem...
    • Gość: Misiak Socjologia IP: *.euronet.net.pl 09.07.05, 13:56
      znaczy to 85 jest po przeliczeniu zgodnie z wagami poszczegolnych
      przedmiotow... pozdro;p
    • Gość: Misiak Socjologia IP: *.euronet.net.pl 09.07.05, 13:58
      a tak w ogole to wiecei ile tam jest osob na miejsce? bo tak szczerze to ja nie
      chce isc na socjologie, zlozylam tam zapobiegawczo...z tym ze nie mam pojecia
      jakim ten kierunek na tym uniwersytecie cieszy sie wzieciem wiec zrobilam to
      jakby niepatrzec na slepo:P:P:P a kiedy beda wyniki:>?
      • Gość: marta Re: Socjologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:01
        w Toruncu wyniki sa srednio za 9 dni sprawdz na stronce :> a z tego co wiem na
        socjologie jest duzo chetnych ale masz dosc db wynik.... asekuracyjnie chcesz
        na to isc czy nie, zycze powodzenia!
      • Gość: czarownica Re: Socjologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:48
        ja bede na rozmowie klasyfikacyjnej wiec wszystko jest zagadka i niewiadoma:)
        choc zalezy mi na tym by sie dostac...nie asekuracyjnie:)
        jak myslicie jakich pytan mozna sie spodziewac?
        • Gość: czarownica Re: Socjologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:49
          zapomnialam dodac wyniki:18 t.j w poniedzialek
          • martasoft ................... 12.07.05, 16:50
            Wam tez w brzuchu wszystko skacze jak myslicie o poniedzialku za tydzien? :(
            wtedy bedzie wiadome... nie wiem jak to bedzie, jak sie nie dostane. wydawalo
            mi sie z poczatku ze bedzie looz-wynik ponad 80. ale wielu ludzi ma taki wynik
            a liczba miejsc jest ograniczona...... mam tylko nadzieje ze ludzie podostawaja
            sie w inne miejsca i pozwalniaja reszte :P trzeba sie jakos trzymac... ale
            stekajaca matka nie daje mi spokoju no i juz wczesniej wspomnainy brzuch ;D
            stres ze cholera! chyba w tym wypadku mozna modlic sie i liczyc na dar
            jakowys...:)
            • Gość: Marta wyniczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 08:59
              rekrutacja.uni.torun.pl/wyniki/
              jakby jeszcze ktos nie zyl tymi wynikami, to zapodaje :> niestety, nie da sie
              ich porownac ze osba, bo w koncu to inne kierunki i inne przeliczenia... teraz
              po prostu trzeba wierzyc w siebie i trzymac kciuki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka