Dodaj do ulubionych

AM test predyspozycji

IP: *.res.pl 07.07.05, 18:49
Co sądzicie o tym wspaniałym "teście"? Wg mnie bardziej przypominał
teleturniej albo toto lotka - ludziom u mnie na sali zabrakło czasu, część
pytań strzelali, nie doczytali tekstu do końca i takie tam. Ja nie wiem, co
oni chcieli sprawdzić na tym teście - czy umiemy grać w totka czy wszyscy
jestesmy po kursie szybkiego czytania? Dla mnie mogli by sobie dac siana z
tymi 10 pkt z 310 - ludzie przejechali czasem pół Polski a tu taki zonk. Ale
moze to tylko moje zdanie..
Obserwuj wątek
    • Gość: nata Re: AM test predyspozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:38
      w zupelnosci Cie popieram... mnie tez zabraklo czasu... a zadania byly
      beznadziejne...
      • Gość: aaa Re: AM test predyspozycji IP: *.attu.pl 07.07.05, 22:38
        W pełni się zgadzam i popieram!!!Jakiś kretyn przygotowywał ten test i
        obliczył,że na rozwiązanie go wystarczy niby 1/2 h...Śmieszne...Szkoda słów...
        • Gość: kandydatka na AM Re: AM test predyspozycji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:01
          Ten krótki czas na pisanie mnie tak zestresował że nie mogłam sie skupić. No
          cóż musiałam strzelać jak zresztą większość. Test nic nie sprawdzal tak
          naprawde i przypominał wyścig szczurów, ale akademie medyczne musialy dla
          formalności go zrobic żeby kandydaci mogli wybrać tylko jeden kierunek na AM
          • Gość: fred Re: AM test predyspozycji IP: *.res.pl 08.07.05, 11:30
            moze w przyszłym roku wymyślą coś lepszego..
    • Gość: dan Re: AM test predyspozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:15
      test stworzono po to, by sprawdzić zachowanie w stresie, lekarz musi umieć
      szybko myśleć i podejmować trafne decyzje niekiedy w ogromnym stresie i bardzo
      szybkim tępie. Nie mam na koncie kursu szybkiego czytania a mimo to spokojnie
      dało się policzyć "ciągi" i przeczytać tekst 2,5 raza i zaznaczyć wszystko bez
      strzelania. Może w tej waszej nowej reformie nie nauczyli was czytać? bo już
      wam ułatwiają wszystko jak tylko mogą...
      • Gość: Truf Re: AM test predyspozycji IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.05, 15:20
        zgadzam się- wszystko zrobiłam, policzyłam, przeczytałam, odpowiedziałam. czasu
        było akurat jak dla mnie.
        • Gość: rzekotek Re: AM test predyspozycji IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 08.07.05, 15:34
          Żałuje ze dla pewnosci przeczytalam instrukcje :/ Za duzo czasu na to
          straciłam :/
    • Gość: Junior Re: AM test predyspozycji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.05, 15:50
      Jak dla mnie czas w sam raz.Zgadzam sie z przedmówcami, że przyszły lekarz
      działa często w stresie i musi podejmować własciwe decyzje w krótkim
      czasie.Chyba uczyli was na nowej maturze nie tego co trzeba :)))
    • Gość: kaja Re: AM test predyspozycji IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:40
      Mi też zabrakło czasu, ale z tego co wiem to większości zdających. Za dużo
      czasu poświęciłam na niepotrzebne czytanie "instrukcji" i tego tekstu. Starałm
      się go czytać bardzo wolno, żeby jak najlepiej go zrozumieć. A tu zonk. Na
      ciągi prawie nie straczyło mi czasu. Mimo iż nie były one jakoś strasznie
      trudne, to musiałam strzelać w ok. 3-4 pyt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka