kmh1973 10.07.05, 13:22 Myślę o germanistyce w tej szkole. Czy ktoś może ją zna? Germanistykę dopiero "otwierają", ale może ktoś studiuje lub studiował tam filologię rosyjską lub angielską? Jaki poziom, jaka kadra, jak się tam studiuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katowicki Re: GALLUS - WSZMiJO - KATOWICE - ktoś studiuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:40 Są bardzo różne opinie - jedni zdecydowanie ZA, inni PRZECIW. Trudno powiedzieć, a sam myślę o germanistyce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz.stępień Opinia IP: *.interkonekt.pl 04.06.14, 10:05 Szkoła według mnie fajna, mila atmosfera troszeke terminy nie sa dograne , do szkoly jest dobry dojazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek03 Gallus IP: *.centertel.pl 02.09.13, 16:06 Jak dla mnie szkoła prezentuje naprawdę dobry poziom, sam tam robiłem studia licencjackie. Magisterkę na filologii germańskiej robiłem na UŚ i większych rozbieżności nie widzę, w Gallusie niejednokrotnie o wiele więcej zmuszony byłem robić. No i z dziekanem UŚ i nie tylko miałem zajęcia na Gallusie tak że kadra podobna ;] No i szkoła ma bardzo normalny stosunek do studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
jozek.kaszuba Re: Gallus 20.05.14, 10:44 moim zdaniem szkoła jest ok , tak jak i profesorzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_owski Re: Gallus 30.05.14, 22:55 W pełni się zgadzam z Józkiem. Szkoła ok, profesorzy również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid.kuzba Re: Gallus IP: *.183.151.29.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.05.14, 08:54 Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej szkoły. Większość wykładowców potrafi zaciekawić swoim przedmiotem, zdarzają się też tacy którzy moim zdaniem przychodzą bo muszą, leją wodę i uczą o rzeczach z podstawówki. Jest mi bardzo przykro, że na juwenaliach nie usłyszałem, żeby wywoływali WSZiJO :( na głównym bilbordzie, owszem zauważyłem. Ogólnie POLECAM !!! Pozdrawiam Student Gallusa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Gallus IP: *.sileman.net.pl 31.05.14, 13:02 Uczelnia ma bardzo wysoki poziom kształcenia i profesjonalne podejście do studenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_p Re: Gallus IP: *.czarnet.pl 30.05.14, 23:25 Gallus - polecam serdecznie. Student traktowany jak człowiek, kadra profesorska super! Polecam bo naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Gallus IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.14, 00:12 poczuj blueasa na galusa je je je jo jo jo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fireblade1980 Re: Gallus 31.05.14, 08:40 Szkoła ok, zajęcia ciekawe i jest bardzo wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeje Re: Gallus IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.14, 11:01 tak bo chodzi o to żeby było w szkole fajnie i miło Odpowiedz Link Zgłoś
fireblade1980 Re: Gallus 31.05.14, 13:40 Szczególnie lubię zajęcia z Technologi Informacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_p Re: Gallus IP: *.sileman.net.pl 31.05.14, 13:42 Zgadzam się w 100%! Ja również je lubię! Pan docent za każdym razem pokazuje klasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
fireblade1980 Re: Gallus 31.05.14, 13:43 Szczególnie mi się podoba program POWERPOJNT z którym miałem pierwszy kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazmaz999 Re: Gallus IP: *.sileman.net.pl 31.05.14, 13:42 Ogólnie wszystkie wykłady są bardzo dobre ... Odpowiedz Link Zgłoś
mtabc Re: Gallus 31.05.14, 13:43 Dokładnie, zajęcia z technologii są bardzo interesujące. Zachęcam do wybierania kierunku pod patronatem pana docenta Odpowiedz Link Zgłoś
dzdebik Re: Gallus 31.05.14, 11:47 Bardzo dobra szkola, poziom wysoki. Przyjazni wykladowcy, pyszne jedzenie w sklepiku. Ksero na miejscu. Bardzo przystepne ceny, jak na kieszen studenta. Z calego serca polecam! sam nie zaluje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gronowulfgar Re: Gallus 31.05.14, 11:54 Wykładowcy są bardzo uprzejmi. Panie w dziekanacie bardzo (ładne) miłe i chętnie pomagają. Nie żałuję tego, że podjałem naukę na tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeje Re: Gallus IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.14, 12:54 wykładowcy bardzo ładni , żadnych problemów jest miło i kolorowo Odpowiedz Link Zgłoś