Gość: as-ia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:48 Wydział Nauki o Żywieniu i Konsumpcji Człowieka na SGGW czy chemię na UMK ????? Które studia stwarzają lepszą perspektywę pracy, które są ciekawsze itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twojciechowski Re: Co wybrać??? 13.07.05, 15:53 ja wybrałbym SGGW- na pewno nie będziesz się nudzić tak jak na chemii w toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elafan Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:05 Sugerujesz, że chemia jako nauka jest nudna czy, że z chemią na UMK jest coś nie tak? Osobiście polecam chemię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: Co wybrać??? IP: *.net.autocom.pl 13.07.05, 16:05 i tak skonczysz przy garach i bawieniu dziecka jak wiekszosc kobiet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-ia Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:13 Dzięki wredny ale czasy się zmieniają i kobieta też ma przeciez szansę na rozwój :-) Mam nadzieję przynajmniej że mi się uda osiągnąć coś więcej... Elefan studiujesz może na chemii na UMK? Odpowiedz Link Zgłoś
elafan Re: Co wybrać??? 13.07.05, 18:54 Nie, nie studiuje. Dopiero dostałem się na chemię do Wrocławia. Jeżeli jesteś zainteresowana, to mogę Ci podesłać na gazetowego maila ranking uniwerysteckich wydziałów chemicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-ia Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:13 Bardzo chętnie :-) Ślicznie dziękuję i gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-ia Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:13 elafan znaczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytKaa Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:14 Ja też polecałabym SGGW. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atolina Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:17 studiwałam chemię w Toruniu - polecam jeśli jesteś ambitna i nie masz zaległości w matmie. Bardzo ciekawe i przyjazne studia ;) jak chcesz wiedzieć więcej to pisz: atolina@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka Re: Co wybrać??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:36 studiowałaś? ooo i jak oceniasz już "post factum"? jak teraz z pracą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Co wybrać??? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.05, 19:18 jasne ze SGGW.wiesz kto idzie na chemie do torunia?w wiekszosci ci co sie NIGDZIE nie dostali!!!jak masz taki wybór to bez dwoch zdan sggw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Co wybrać??? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 13.07.05, 22:36 Kto może DZIŚ odpowiedzieć na pytanie, jak będzie z pracą za 5 lat? Odpowiedz Link Zgłoś