Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:22 Słuchajcie, wiem że nie jestem sama i wielu z Was tez nigdzie sie nie dostało.. czy ktos wie czy w Krakowie na panstwowych sa jakies wolne miejsca?? Prosze o wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blekitna19 Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.localdomain / *.czajen.pl 17.07.05, 14:30 Hej jestem w podobnej sytuacji, słyszałam ze na AP są wolne miejsca, ale nie wiem na jkich kierunkach, na stronie internetowej tez nic nie pisze na ten temat. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:37 no ja wąłśnie na AP składałam na 2 kierunki - filologia polska z logopedią i politologia - oba zakonczylam z wynikiempozytywnym ale nie zostałam przyjeta, co prawda bede pisała odwołania bo co mi szkodzi..ale myslalam ze ktos wie cos wiecej ;) jakbys wiedziala na jakie kierunki sa wolne miejsca byłabym wdzięczna :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klej Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:02 tak napiszie prosze ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 18:14 ja nie wiem oc co wam chodzi.. trzeba było spojrzeć na te tabelki przeliczające punkty i zobaczyc czy ma się jakies szanse.. a po drugie to na niektórych uczelniach z góry było przewidziane ile osób ze starymi maturami będzie przyjętych.. przewaznie było to ok 25% miejsc i słusznie, bo to rok nowych maturzystów których jest znacznie więcej.. a co do techników.. przeciez poszliście tam by miec zawód nie?? zeby pracować.. a ci co szli do liceów chcą isc na studia.. logiczne. to był wasz wybór gdzie chcecie się uczyc.. i jezeli chcecie jużisc na studia to tylko najlepsi... i jestem zła bo ci ze stara maturą zabrali mi miejsce na chemi.... jak zobaczyłam nazwiska tych ciołków z mojego liceum co rok i dwa lata temu ledwo je zdali.. a maturki mieli na 4 bo wiadomo nasi nauczyciele.. i się wtedy nie dostali bo za ciemni byli na egzaminy.. a teraz bez problemu siię dostali!! bo była btana pod uwage ocena z matury z plskiego, matmy lub chemi!! chamstwo!! a nam jakies procenciki i inne duperele zrobili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:23 wolne sa miejsca na AP na kierunku fizyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekitna19 Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.localdomain / *.czajen.pl 18.07.05, 22:03 No tak fizyka to mnie raczej nie interesuje, skladałam tez na AP na filologie polska z logopedią i nie dostalam sie z powodu braku miejsc, ale postepowanie kwalifikacyjne miałam pozytywne. Miałam 80% i zlozyłam odwolanie...szczerze wątpie czy ono coś pomoże. Dzisiaj byłam sie dowiedzieć czy mam szanse na wolnego słuchacza....i co?? i NIE MAM!!! Bo w ciągu 2 dni przyjęli 5 osób i nie mają zamiaru przjmowac więcej.... lipa:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:55 no ja tez dzis byłam w krakowie porobili mnie na kilometry tylko bo dowiedzialm sie tyle co Ty czyli ze bylo tylko 5 wolnych miejsc. Nie chce tracic roku! Bez sensu to wszystko! Ja tez sie boje ze odwołanie nic nie da...bo najpierw ktos musi zrezygnowac zebyw ogole je rozpatrywali tak mi dzis babka w sekretariacie powiedziała. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremij Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.skopanie.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 22:08 Na odlewnictwie na agh są jeszcze chyba wolne miejca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:57 co do agh to polecam strone - www.rekrut.agh.edu.pl/wolnemiejsca.php wbrew pozorom wolnych miejsc jest całkeim sporo ale tylko jesli tam skladales/as papiery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WOLNE MIEJSCA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:17 a czy w gdansku na jakis panstwowych są wolne miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś