Gość: aja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:21 Czy ktos zna wyniki na pedagogike w zakresie profilaktyki i animacji społ- kultur.? ile mieliscie punktów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agataku Re: pedagogika - ŁODZ 20.07.05, 11:25 ja czekam cały czas na wyniki, miały być podobno dzisiaj zdawałaś starą, czy nową maturę? ile miałaś pkt.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: pedagogika - ŁODZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:42 Zdawałam nowa...i obawiam sie ze nie zostane przyjeta...wieksze szanse maja starzy maturzysci:/ przynajmniej tak mi sie wydaje...:/cały czas czekam na wyniki...jush nie moge:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: pedagogika - ŁODZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:54 Sa wyniki na rewalidacyjna:D kto sie dostał, prosze sie chwalic:> ile pkt o w ogole:> :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
agataku Re: pedagogika - ŁODZ 20.07.05, 13:45 dasz radę, aja - z tego, co patrzę po listach przyjętych na UŁ, w wielu przypadkach mocno naginają limit przyjęć, może na animację też tak zrobią a jak chcesz, daj gg,pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: pedagogika - ŁODZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:11 moj gadulek -> 1064580:d czekam:D Odpowiedz Link Zgłoś