nata86 21.07.05, 13:09 napiszcie jak jest na tym kierunku! czy rzeczywiscie jeston olewany i poziom ksztalcenia jest niski!? bo moge isc na frycza na dzienne albo na zaoczne prawo na UŚ i nie wiem co mam wybrac..doradzcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natka Re: studenci prawa KSW Kraków!! IP: *.ntvk.com.pl 21.07.05, 13:35 no właśnie ja tez mam podobny problem chciałabym iśc Na Frycza na prawo ale nie wiem jak tam jest czy bardzo trudno prosze pomózcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htr Re: studenci prawa KSW Kraków!! IP: 62.233.150.* 21.07.05, 13:37 Jeżeli chodzi o prawo dzienne na KSW to zapomnij o czymś takim jak niski poziom.Wejdź na stronę uczelni i przyjrzyj się wynikom egzaminów na wydziale, ulanych 30% - 80% osób niezależnie od egzaminu,że nie wspomnę o konieczności zdawania 2x wiekszej ilości przedmiotów niz na UJ czy Śląskim.Owszem, z KSW się nie wylatuje to fakt , ale jak sie nie przyłożysz to pomimo terminów poprawkowych czeka cię warunek jak nic i bulenie ponad 300 zł za każdy przedmiot, a powiem że przydażyło się to na wydziale naprawdę wielu osobom.Swoją drogą odradzam zaoczne na Śląskim - podobno większy bajzel niż na UJ (popatrz ile UŚ ma miejsc dla zaocznych)- poza tym prawo studiuje się raczej dziennie ,prawo zaoczne to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u.n Re: studenci prawa KSW Kraków!! IP: *.ntvk.com.pl 22.07.05, 17:44 a ja słyszałam ze wcale nie jest tam az tak zle................to prawda? pomóżcie bo niwiem co robić:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: studenci prawa KSW Kraków!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.05, 19:51 Znowu jakiś frustrat z KSW? Na KSW jest więcej ulanych z 2 powodów: - gorsi studenci - za kazdą poprawkę trzeba płacić. A o uczelni nie świadczy ilośc przedmiotów tylko ich jakość i obszerność. Odpowiedz Link Zgłoś