Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA -UŁ

24.07.05, 09:48
wie ktos moze o której godzinie ma byc ten test na psychologie????byłabym
bardzo wdzieczna za jakies informacje..:)
Obserwuj wątek
    • Gość: natalf Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:57
      a sa juz wyniki? na dniach otwartch mowili ze o 9 bedzie ten test :D jak byly
      juz wyniki to mozesz mi na pisac jaki byl prog?? bede wdzieczna. pozdrawiam
      3maj sie :D
    • Gość: Paulina Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 24.07.05, 14:03
      Ja składałam na psychlogia na UŁ i mi przysłali pismo, że o 8 jest ten
      test...nie wiesz czy trudno się tu dostać?Wogóle ile masz pkt.z wymaganych
      przedmiotów?Pozdrawiam...;)
      • Gość: asiekw Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:57
        dzieki za wszelkie informacje , bo do mnie jak narazie nic nie doszlo...:(ja
        mam 750 pkt. nie wiele....niestety ale licze ze moze ten test lepiej pojdzie:)
        to jest podobno cos jak test na inteligencje wiec mozesz sobie poszukac nw
        necie jest ich pelno...ja juz zaczelam cwiczyc;)a ile wy macie pkt.???bo
        ciekawa jestem jakie mam szanse...
        • Gość: asiekw Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:59
          aaaaaaa jezeli chodzi o wyniki to podobno maja byc w sierpniu, gdzies pod
          koniec ale mam nadzieje ze beda szybciej bo nie wytrzymam juz zycia w tym
          stresie....:(
    • Gość: ara11 Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.4web.pl 24.07.05, 19:25
      750 PUNKTÓW TO MAŁO??? Ja mam 560. A w razie czego idziesz na wieczorową? Bo ja
      wybiorę wtedy SWPS - ze względu na dobrą kadrę naukową.
      • Gość: Paulina Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 24.07.05, 21:50
        Ja mam 600!A 750 to bardzo dużo...Ale jak się nie dostanę to idę na
        wieczorowe.A nie wiecie może czy w Łodzi jest możliwość być wolnym słuchaczem?
        Pozdrawiam :)
    • Gość: iwonka :) Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.dolsat.pl 24.07.05, 21:44
      Wiecie moze jak bedzie wygladał ten test?? może macie jakieś pytania z
      poprzednich lat. Będe wdzieczna za wszelkie informacje :)
      • Gość: isabar Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 03:14
        Studiuję tu od 4 lat i nic nie słyszałam o możliwości bycia wolnym słuchaczem,
        połowa kadry pracuje w SWPS-ie.
        Pzdr.
        • Gość: asiekw Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:10
          ja raczej nie mysle o wieczorowych ,dostalam sie na dzienna administracje wiec
          jesli psychologia nie wypali to tam przezimuje te kilka lat
          • Gość: asiekw Re: PSYCHOLOGIA -UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:11
            jesli chodzi o testy to tez nie mam , jesli ktos cos by znalazł, to byabym
            wdzieczna za jakies informacje...:)
    • Gość: karolcia mam przykąłdowy test :] IP: *.dolsat.pl 27.07.05, 11:47
      Mam przykładowy test logicznego myślenia na psychologię na UŁ - jak chcecie to
      podaje linka: www.uni.lodz.pl/portal/rekrutacja/testy/test_psych.rtf
      .
      Mam nadzieję że dam radę :)
      • Gość: www Re: mam przykąłdowy test :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:07
        nie uwazasz ze wlasnie sprzedalas konkurencji najwieksza informacje...w tym
        byla twoja przewaga ze wiedzialas jak on wyglada, a reszta nie... <olaboga>
        • Gość: Karolcia Re: mam przykąłdowy test :] IP: *.dolsat.pl 27.07.05, 19:08
          Moja przewaga polega na mojej inteligencji... Skoro mają być równe szanse na
          studia to uznałam ze konkurencja powinn równiż zobaczyć ten test...

A swoją drogą chyba nie czytała(e)ś tego testu... Przecież to jest test
          logicznego myślenia a pytania nie są związane z psychologią. Prawde mówiąc ten
          test wcale nie jest taki pomocny bo takich pytań może być mnóstwo rodzjó i
          praktycznie istnieje 0% szans że któreś chociac odrobinę będzie przypominało
          ten test:/ Jednak uważam że dzięki temu przykładowi wiemy przynajmniej czego
          się spodziewac na teście :]
          A dla zainteresowanych polecam poszukać sobie testów na IQ, bo to sa właśnie
          takie testy logicznego myślenia. Pozdrawiam .

• Gość: natalf Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:00
            ja mam 890 punktow ale zastanawiam sie czy te wyniki z matury beda sumowane z
            wynikiem testu czy teraz jak juz czesc osob zostala zakwalifikowana do testu to
            o przyjeciu zadecyduje tylko i wylacznie test?? bede wdzieczna za
            odpowiedz.pozdrawiam, ps- a ja sie martwilam z emoje 890 punktow to malutko :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka