Dodaj do ulubionych

UŁ-odwołania

IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 16:36
Chciałam złożyć odwołanie na UŁ i powiedzieli mi, że nie przyjmują odwołań:/
Dlaczego w tym roku nie można pisac odwołan?:9 O co chodzi???
Obserwuj wątek
    • Gość: ara11 Jak to nie ma odwołań??? IP: *.4web.pl 25.07.05, 17:05
      Jak to nie ma odwołań??? jak to!!!!!!!!!!!
      • elizeczkaa Re: Jak to nie ma odwołań??? 25.07.05, 17:16
        Nie ma odwolan dlatego, bo na kazdy kierunek przyjmuja wiecej ludzi, niz bylo
        powiedziane na początku, licząc chyba na to, ze czesc sie wycofa (to tak, jakby
        przyjmowali od razu czesc ludzi z początku rezerwowej), a poza tym nie ma
        zadnej dodatkowej puli dla ludzi z odwolan. No ale zawsze jest jakas nadzieja,
        ze przyjma jakis ludzi dodatkowo, jesli duzo osob sie z kierunku wycofa. Wydaje
        mi sie ze to na tej zasadzie, pozdrawiam.
        • Gość: Aga Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: 195.69.80.* 25.07.05, 17:25
          Dziś na wydziale eko-soc kazali mojej koleżance normalnie składać odwołanie na
          Lindleya, tak więc nie wiem skąd takie ploty ;)
          • elizeczkaa Re: Jak to nie ma odwołań??? 25.07.05, 17:32
            Skąd ploty? Wystarczy przeczytac:
            www.uni.lodz.pl/portal/rekrutacja2005/odwolanie.doc
            • Gość: qwerta19 Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 17:37
              Aga, i Twojej kolezance udało się złożyć odwolanie? Bo ja byłam najpierw na
              Lindleya, to powiedzieli, że odwołan nie przyjmuja. Babka stamtąd kazała mi iść
              na Wydział Ek-Soc (tam zdawalam) i tam sobie zobaczyć punkty. I tyle... Teraz
              nie wiem, co mam robić:/
              • Gość: gienio Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: *.astral.lodz.pl 25.07.05, 18:38
                dzis na Ek-Scocu stala cala ekipa skladajaca odwolania , o ile wiem wshystkie
                pshyjeto (lacznie z moim :D)Na stronie UŁ sa tylko zasady skladania odwolan
                nigdzie natomiast nie pishe ze ich nie pshyjmuja bo NIE MOGA ich nie pshyjmowac
                (to jest niezgodne z prawem :D) ZASADA nr1 Odowolanie ma miec merytoryczne
                uzasadnienie.Poza tym facetka w Ek-Socu powiedziala ze w moim pshypadku (8 pkt
                i bym sie dostal)mam duze shanse wiec wshsycy shans maja :D
                • Gość: qwerta19 Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 18:46
                  gienio, chciałabym zamienić z Tobą słówko. Oto moje gg: 6297707. Odezwij się,
                  jakbyś mógł:)
                  • Gość: qwerta19 Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 19:29
                    gienio, nie widzisz, ze do Ciebie pisze na gg?? czemu sie do mnie nie odzywasz?
                    • Gość: gienio bo nie widz Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: *.astral.lodz.pl 25.07.05, 19:32
                      • Gość: Aga Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: 195.69.80.* 25.07.05, 20:12
                        Przyjęli jej to odwołanie. Spróbowali by nie ;) Siedziałyśmy i godzinę
                        pisałyśmy w galerii ;))))

Elizeczkaa jak już się coś czyta to trzeba czytać ze zrozumieniem ;)

Pozdrawiam
                        • Gość: aa Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:15
                          a gdzie skladaliscie to odwoalnie, bo na lindleya nie chcieli przyjac
                          • Gość: Aga Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: 195.69.80.* 25.07.05, 22:36
                            To najwyraźniej zależy od wydziału. Na Rewolucji odesłali nas na Lindleya,
                            natomiast na Lindleya powiedzieli, że oni nie przyjmuja odwołań z kierunku
                            socjologia. Najlepiej zadzwonić i się zapytać.
                            • ktosik1986 Re: Jak to nie ma odwołań??? 25.07.05, 22:40
                              w liscie z UŁ napisane jest na samym koncu, ze bez odwolania sytuacja mze ulec
                              zmianie, bo jezeli duzo osob zrezygnuje to kto mial najwiecej punktow ten
                              wskakuje na ich miejsce:)
                            • Gość: aa Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:43
                              na lindleya ludzie chcieli zlozyc odwolania z ek-soc, i panie stwierdzila ze
                              nie przyjmuje odwolan i pokazala pismo do ktorego linka ktos podal. przeciez
                              nie ma prawa nie przyjac odwolania chocby jego tresc byla bezzasadna!!??
                              • Gość: Aga Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: 195.69.80.* 26.07.05, 00:09
                                Jeśli pisze się odwołanie bo niedostało się z braku miejsc a nie dlatego, że
                                się nie zdało egzaminu to nie ma prawa nie przyjąć. Pytanie tylko gdzie trzeba
                                składać, tzn. w którym miejscu żeby nie być tak odsyłanym jak moja koleżanka.

Nawet ja jako osoba przyjęta na studia w liście z uczelni miałam dopisek, że w
                                sprawie odwołań/zażaleń do decyzji na Rewolucji się udać.
                                • Gość: aa Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:19
                                  ja mialem ze na lindleya i tam sie udalem. pani mnie odeslala
                                  • Gość: gienio Re: Jak to nie ma odwołań??? IP: *.astral.lodz.pl 26.07.05, 20:25
                                    ja zlozylem odwolanie na ekonometrie na Ek-Socu (tak samo jak 20 innych osob
                                    ktore byly tam tego dnia ze mna:P)nie bylo problemu .
                                    • martys_85r mi powiedzieli ze odwolan nie ma:( 27.07.05, 12:54
                                      zabraklo mi 40 punktow ale nie wiem ile osob, chyba ze 20, myslicie ze jest
                                      sens probowac i pisac? a tak w ogole to list dostalam 25 a wyslali 22, to od
                                      kiedy mam liczyc te 7 dni, od daty wyslania czy odbioru? jak im udowodnie ze
                                      dostalam list 25ego?
                                      • Gość: gienio Re: mi powiedzieli ze odwolan nie ma:( IP: *.astral.lodz.pl 27.07.05, 13:12
                                        odwolania na Ek-Socu pshyjmuja 2 tyg po wywiesheniu list (to jest niezgodne z
                                        prawem ale co tam :D) bo tak jest napisane na drzwiach dziekanatu ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka