Dodaj do ulubionych

UMCS - ekonomia - ujawnijcie się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:12
Ekonomiści, dajcie o sobie znać. 300 osób to potęga. Piszcie o swoich
uwagach, zakwaterowaniu, perspektywach i oczekiwaniach.
----------
Poszukuję dziewczyny z zielonym kwiatem we włosach, która 25 lipca odwiedziła
Wydział Historii na UMCS'ie...
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.07.05, 21:17
      hey!
      Nie jestem studentem UMCS, ale chciałbym się Ciebie zapytać, czy składałeś tez
      na ekonomie na KUL? Podejrzewam, ze dużo osób składało na dwa uniwerki i z
      jednego musieli zrezygnowac... Ja nie dostałem sie na KUL i chce zorientować
      się, czy dużo osób tam rezygnuje...

pozdro :)
      • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się 27.07.05, 21:39
        Tak. W pewnym momencie zacząłem mieć watpliwości czy dostanę się na UMCS i
        złożyłem papier na KUL. Spotkałem tak największy tłok i kolejki, ale bez
        problemu dostałem się. Nie powiadomiłem jednak jeszcze uczelni o mojej
        rezygracji.
        • Gość: max Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.07.05, 21:45
          a myślisz, że rezygnujących z kulu będzie dużo?
          byłem zwolnionuy z konkursu świadectw i miałem wg dodatkowego kryterium 50,6
          pkt, przyjmowlai od 65 i nie wiem, czy moje odwołanie coś da...
        • Gość: max Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.07.05, 21:45
          i jeszcze jedno - dokumenty na KUL musiałeś donieść do 30 lipca??
          • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się 27.07.05, 21:53
            Ci co dostali się z I naboru muszą donieśc dokumenty do 30 lipca. Ale jestem
            przekonany, że wiele miejsc się zwolni. A juz w szczególności na ekonomii. Na
            złożenie odwołania jest jak wiadomo 14 dni od otrzymania drogą pocztową decyzji
            z uczelni o nieprzyjęciu na studia dzienne. Próbować naprawdę warto. Sam mam
            kilku znajomych, którzy się tam odwołują. No i trzeba powiedzieć, ze nie ma nic
            do stracenia.
            • Gość: max Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.07.05, 21:56
              złożyłem już odwołanie, może sie uda :)
              dzieki za odpowiedzi, pozdro :)
              • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się 27.07.05, 22:19
                Takie mam dodatkowe pytanie ponaglające. Czy ktoś wybiera się na obóz UMCS'u do
                Zakopanego?
                • Gość: dess12 Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się IP: *.efekt.net.pl / 213.25.138.* 27.07.05, 22:30
                  Możliwe,że ja:)Dostałam się na pedagogikę specjalna:)
                  • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie się 27.07.05, 22:38
                    Jeszcze się nie zdecydowałem, a miejsca są ograniczone. Czy ktos był może w
                    zeszłym roku? Słyszałem dużo dobrego o tym wyjeździe, ale to było podczas dni
                    otwartych;) Niewykluczone, że się spotkamy dess12, bo prawde mówiąc w tym roku
                    w górach jeszcze nie byłem, a do Zakopca zawsze chętnie wracam.
                    • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si 27.07.05, 22:53
                      Z tego co widzę to ekonomia na tym forum leży i kwiczy. Może znacie jakieś
                      aktywne fora dotyczące ekonomi, względnie UMCS'u?
                      • Gość: zaneta Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:30
                        Ja dostalam sie na ekonomie na UMCSie i zastanawiam sie nad wyjazdem do
                        Zakopanego :) Moze ktos mnie do niego przekona?
                        • Gość: max Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 30.07.05, 12:33
                          hmmm ja przekonywac nie będę, ale chce zapytać się tylko czy dostałaś się tez na
                          ekonomię na KUL?
                          • Gość: zaneta Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 12:35
                            Nie skladalam dokumentow na KUL.
                            • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si 30.07.05, 16:09
                              Argumentem "za" niech będzie to, że jadę Ja;-)
                              • Gość: tusia Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:37
                                ja nie jade. nie spieszy mi sie do was. jeszcze bedziemy sie mieli dosyc. jak w
                                kazdej spolecznosci.

pozdro
                                ;]
                                • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si 05.08.05, 23:18
                                  No trudno. Ja mam nadzieję na miło spędzony czas w gronie ciekawych ludzi;)
                                  • Gość: tusia Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:15
                                    ja mam mniej entuzjazmu. wątpie żeby ekonomisci mogli być jakoś specjalnie
                                    ciekawi.

;p
                                    • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si 06.08.05, 13:17
                                      Stereotyp?
                                      • Gość: tusia Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:45
                                        obserwacje.
                                        • Gość: zaneta Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:33
                                          duchowny11 hehe to faktycznie dobry argument :P
                                          • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si 07.08.05, 18:10
                                            Eh, tylko lepiej zamówmy sobie fajną pogodę;)
                                            • Gość: zaneta Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:58
                                              Hehe przydaloby sie, bo teraz to nieciekawie jest.. ;(
                                              • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si 08.08.05, 18:20
                                                Właśnie wylicytowałem na Allegro dwa tygodnie extra pogody w Zakopcu (ten drugi
                                                tydzień był grats). Gość sprzedaje też bezproblemowy przejazd Zakopianką (że
                                                nieby bezkorkowo). Nie wiem czy powienienem też brać?
                                                • Gość: zaneta Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:16
                                                  Hehehe bierz! Co Ci szkodzi.. :P I jeszcze poszukaj mi stancji :)
                                                  • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si 13.08.05, 12:24
                                                    Najpierw szukałem na zabój mieszkania dla trzech, a teraz musze szukac tego trzeciego. Eh życie, życie...
                                                  • duchowny11 Re: UMCS - ekonomia i nie tylko;) - ujawnijcie si 18.08.05, 20:32
                                                    up
    • Gość: klimek Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:41
      no to sie dołacze
      • Gość: Jaca Re: UMCS - ekonomia - ujawnijcie się IP: *.chello.pl 30.09.05, 20:25
        Elo troche późno ale mnoże ktoś jeszcze to obczai - zapraszam na forum
        student.lublin.pl - tam m.in. na temat jutrzejszej integracji ekonomii po
        immartykulacji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka