Gość: toja IP: *.mtm-info.pl 31.07.05, 20:48 czy ktoś może zamierza zrezygnować z rosjoznwastwa na UJ?? dużo z was się odwołu\ywało od decyzji?? ile mieliście punktów jak już się odwoływaliście?? proszę o rychłą odpowiedx:) buziaczki dla wszytskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pllitery Re: rosjoznawstwo IP: 80.48.254.* 02.08.05, 18:19 ja rezygnuję z rosjoznastwa. chciałam tam iść dopóki sie nie dowiedziałam że oni nie używają polskich liter tylko jakieś inne coś na kształt chińskich :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: rosjoznawstwo IP: *.mtm-info.pl 02.08.05, 23:30 >dowiedziałam że > oni nie używają polskich liter tylko jakieś inne coś na kształt chińskich :/ ----------- naprawde????????????? eeeeeee, może ktoś cie w konia zrobił. Wszyscy piszą polskimi literami, nawet amerykanie. No oczywiście z wyjątkiem chińczyków. Oni rzeczywiście piszą po chińsku :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: rosjoznawstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:42 yyyyyyyyy... chyba kazdy wie ze rosyjski alfabet rozni sie TROSZKE od naszego... Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: rosjoznawstwo 03.08.05, 00:24 eeeeee tam różni, przeciez ruski to prawie polski to niby jak ma się różnić :) tylko chiński się różni, ale chiński to chiński jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś