Dodaj do ulubionych

składanie długopisików...i te sprawy.:)szukam firm

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:10
szukam firmy zlecającej prace chałupnicze typu składanie długopisów,
adresowanie kopert itp. zwracam się do studentów, bo wiem, że Wy czasem
podejmujecie tego typu pracę. wiem, że w prasie jest sporo firm, które oferują
tego typu sposób zarabiania, ale osobiście nie znam nikogo, kto by z ich usług
korzystał. mam zatem prosbe to tych forumowiczów, którzy pracowali lub pracują
chałupniczo by polecili mi jakąs uczciwa firme, która ma jasny regulamin,
dostarczy towar, potem go odbierze i zapłaci tyle, by starczyło na wiecej niz
browar (słyszałam, ze można zarobić od 200 do 500 złotych
miesięcznie...powiedzce, jak to naprawde wyglada..)
Obserwuj wątek
    • jan_igor moja siostra 01.08.05, 00:38
      szuka pracy chałupniczej już od pół roku. i wciąz nie potrafi znaleźć... tylko
      że ona nie jest taka naiwna, jak niektórzy - o nich się czyta w necie, głupcy po
      prostu - nie dzwoni na żadne 0700, nie wysyła opłat wstępnych.
      jeden wniosek mi się nasuwa
      NA RYNKU NIE MA UCZCIWYCH ZLECEŃ CHAŁUPNICZYCH
      jedyne na co dała się nabrać to firma penpol (www.penpol.info) gdzie wysłała
      4,50 i mieli przysłać druki umów. Ponoć przysyłają do 2 tygodni, ona już czeka
      cały miesiąc! No cóż, ale w sumie nie żałuje, bo za 4,50 to ma hamburgera, czyli
      jest o jednego hamburgera zdrowsza :)
      • Gość: yo-anna Re: moja siostra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:06
        ja też szukam dłuuuugo...oferty marne. kasy nikomu nie wysyłałam, kilka dni temu
        wysłałam 2 listy z kopertami zwrotnymi...mam cichutką nadzieję, że odpiszą...
        • Gość: pozdrawiam Re: moja siostra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:36
          odpiszą i będą robić sobie jaja. Myslałem, że wszyscy już wiedzą o co w tym
          wszystkim chodzi, ale z tego co widzę to nie. Chałupnictwo to żadne biznes,
          nikt niczego nie zleca i nikt nikomu nie gwarantuje niczego. Praca chałupnicza
          tych którzy wam zlecają robotę polega na oszukiwaniu was. Przykro mi, że was
          rozczarowałem, ale nie ma uczciwej pracy w tym sektorze. Zrezygnujcie zanim się
          nadziejecie.
    • archi_joa Re: składanie długopisików...i te sprawy.:)szukam 01.08.05, 22:20
      up
    • Gość: yo-anna Re: składanie długopisików...i te sprawy.:)szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:36
      odpisały te dwie firmy...lipa straszna..oszuści..podaję nazwy: firma OFERTPOL
      oraz firma CLEAN BUSINESS..obydwie z Warszawy

tak właściwie to zdaję sobie sprawę, że ciężko o uczciwą pracę chałupniczą...ale
      co ja innego mogę robić? w tym roku zaczynam bardzo czasochłonne studia na
      państwowej uczelni i normalnej pracy raczej nie uda mi się podjąć...a dorobić by
      się przydało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka