Dodaj do ulubionych

oboz GOŁDAP - UW

IP: 212.182.87.* 10.08.05, 14:14
Czy ktos z was ma w planach jechac na ten oboz, piszcie:) !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: korowiowka Re: oboz GOŁDAP - UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 15:57
      Właśnie ja się zastanawiam, czy jechać tam, czy do Żabinek koło Giżycka. Nie
      wiem nic na temat tych miejsc i obozów, dlatego złożyłam nowy wątek na tym
      forum, ale nikt nie odpowiada :( P.S. Na jakim kierunku będziesz studiować?
      • Gość: magda Re: oboz GOŁDAP - UW IP: 212.182.87.* 10.08.05, 18:34
        Dostalam sie na kierunek - geologia, i tez sie zastanawima nad tym obozem, nie
        wiem czy zaryzkowac i nie jechac, no i dopiero ponzac ludzi w dzien
        rozpoczecia, czy mzoe pojechac, nikt nic nie pisze, czyzby nikt nie mial oferty
        na ten oboz, czy poprostu nikomus sie nie che pisac...a Ty na jaki kierunek sie
        dostalas?
        • Gość: korowiowka Re: oboz GOŁDAP - UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:14
          Stosowane nauki społeczne i w sumie wydaje mi się, że nad jeziorko Gołdap
          pojadą ludzie stamtąd, bo na karteczce z tą ofertą jest pieczątka SNS...Ale
          kurczę faktycznie mało ludzi pisze cokolwiek na temat obozów integracyjnych :(
          A teraz mam kolejne pytanie: jesteś z Warszawy? Bo ja nie.Dlatego wolałabym
          poznać kogoś wcześniej.
          • Gość: magda Re: oboz GOŁDAP - UW IP: 212.182.87.* 13.08.05, 12:52
            Nie, nie jestem z Warszawy, choc wczoraj tam bylam i szukalam mieszkanka z
            kolezanka:)..ja jednak nie jade na oboz, stwierdzialm, ze zaryzykuje i
            rozpoczne poznawanie ludzi od 30 wrzesnia :)
            • katka55 Re: oboz GOŁDAP - UW 16.08.05, 20:25
              hej mam do ciebie pytanko masz moze ta karteczke z obozem gołdap bo ja na niego
              sie zdecydowałam tylko zgubilam ta oferte moglays mi podac numer na koma do
              nich odpisz prosze bo wplacilam juz hajs
              • Gość: Gołdapianin Re: oboz GOŁDAP - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:48
                hehe nie wiedziałem że jest organizowany jakis obóz UW w moim mieście, kiedy
                dziewczyny on sie odbywa trzeba was miło przywitac hehe ;)
                • katka55 Re: oboz GOŁDAP - UW 22.08.05, 16:15
                  obóz jest od 6 września do 12 dużym miastem jest gołdap ja jade tam zupełnie w
                  ciemno nikogo tam nie znam ... co studiujesz? odpisz pa patki
              • Gość: magda Re: oboz GOŁDAP - UW IP: 212.182.87.* 17.08.05, 08:02
                w sumie do konca nie wiem co mialas na mysliz tym numerem na koma:), mozna nie
                znam tych skrotow, ale domyslam sie ze na komorke, bo jak juz wplacilas to nr
                konta masz, wiec pewnie komorki chcesz:) to jest 0 600 34 96 96, a takie
                pytanko na czym bedziesz studiowac?
                • katka55 Re: oboz GOŁDAP - UW 22.08.05, 16:10
                  sorry ze sie tyle nie odzywałam ale byłam w Nałeczowie ja bede studiowała
                  chemie a ty co? jedziesz na ten obóz? bo ja troche spękałam bo jade tam ale nie
                  znam nikogo odpisz prosze
                  • Gość: magda Re: oboz GOŁDAP - UW IP: 212.182.87.* 22.08.05, 21:44
                    ja jednak nie jade na ten oboz, zaryzykuje i dopiero zaczne poznawanie ludzi z
                    dniem rozpoczecia:)..a ja bede studiowac geologie, a takie pytanko skad jestes?
          • tak_zwany Re: oboz GOŁDAP - UW 17.08.05, 09:43
            Gość portalu: korowiowka napisał(a):

> Stosowane nauki społeczne i w sumie wydaje mi się, że nad jeziorko Gołdap
            > pojadą ludzie stamtąd, bo na karteczce z tą ofertą jest pieczątka SNS...

Oficjalny obóz ISNS, organizowanym przez tamtejszy Zarządąd Samorządu Studentów
            jest obóz w Murzasichlu koło Zakopanego. Więcej szczegółów jest lub pojawi się
            tutaj:
            www.isns.uw.edu.pl/forum/viewtopic.php?t=559&postdays=0&postorder=asc&start=105
            • Gość: aliceliddell Re: oboz GOŁDAP - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:40
              Korowiowka ja też ide na nauki społeczne:) ale nie wybieram się na obóz, bo
              zupełnie nie grają mi terminy żadnego z tych, które zaoferowali... :( :( :(
              Dlatego moja "integracja" zacznie się 27.09 na rozdaniu indeksów...:(
              Słuchajcie, kto idzie na sns, podajcie swoje gg, chciałabym poznać kogoś jeszcze
              przed inauguracją, bo nie uśmiecha mi się przyjscie pierwszego dnia... a tu
              wszyscy są już starymi kumplami... :/ nawet jeśli będziemy w róznych grupach, to
              będzie można się do kogoś "przyczepić" na inauguracji:) pozdrawiam:) moje gg-
              1097878
              • Gość: korowiowka Re: oboz GOŁDAP - UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:23
                Droga aliceliddell, zostawiłam Ci wiadomość na gg, ale albo nie dotarła, albo
                jeszcze jej nie odczytałaś. Bo odzewu brak. Też chętnie kogoś poznam przed
                rozpoczęciem roku akademickiego, ale w przeciwieństwie do Ciebie chyba wybiorę
                się na obóz do Murzasichla (w terminie 15-22.09). Niemniej będę oczekiwać na
                jakąś wiadomość od Ciebie na gg. Pozdrawiam! :D
                • Gość: aliceliddell Re: oboz GOŁDAP - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:27
                  dziekuje za wiadomosc, jak tylko znowu zacznie mi dzialac gg :), bo siadlo
                  akurat wtedy, kiedy jest potrzebne;) jak tylko sie unormuje to dam znac!
                  pozdrawiam!
    • Gość: anita Re: oboz GOŁDAP - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:01
      kto jedzie w końcu na ten wyjazd? mam problem, bo nawet nie wiem o której i
      skąd jest wyjazd na ten obóz. może mi ktoś z Was powie?
      • katka55 Re: oboz GOŁDAP - UW 27.08.05, 19:29
        hej anita chodzi ci o ten obóz w gołdapi bo jeśli tak to wyjazd jest 06.09 o
        7.10 z dworca centralnego a zbiorka o 6.45 przed kasa numer 1 hej jak jedziesz
        to moze zapoznałybyśmy sie bo ja jade tam sama i nikogo nie znam odpowiedz pa pa
        • Gość: anita Re: oboz GOŁDAP - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:47
          hej! super, ze odpisalas. mam jedno pytania czy jak wyslalas tam swoje
          zgloszenie i pieniadze to odeslali Ci cos, ze na pewno jestes przyjeta, itp.?
          bo ja nic nie dostalam, a zaplacilam calkiem sporo czasu przed koncowym
          terminem zapisow i zadnej informacji o tym nie dostalam i do tego nie moge sie
          dodzwonic do tej organizacji. troche mnie to martwi...
          ja tez tam jade sama (o ile jade), wiec chetnie sie jakos wczesniej spotkam.
          moj numer gg to 3986520, to sie dokladnie zgadamy
          • katka55 Re: oboz GOŁDAP - UW 29.08.05, 18:57
            ja jednak zrezygnowałam z obozu dzis do nich dzwoniłam i wycofałam sie a numer
            do nich na komorke to 600349696 a co bedziesz studiowała?? gdzie zamierzasz
            mieszkać????????????????/
            • Gość: anita Re: oboz GOŁDAP - UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:40
              ja bede studiowac w Instytucie Profilaktyki Spolecznej i Resocjalizacji, a
              mieszkam od urodzenia w Warszawie, a Ty?
              • katka55 Re: oboz GOŁDAP - UW 07.09.05, 08:14
                hej ja bede studiowac chemie a jestem z kozienic malej miejscowosci kolo
                radomia pojechalas na ten obóz do gołdapi? jesli tak to jak wrócisz daj znać
                jak było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka