Dodaj do ulubionych

politechnika slaska czy agh??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:29
dostalam sie i tu i tu na elektronike i telekomunikacje. co byscie wybrali na
moim miejscu??:>
Obserwuj wątek
    • Gość: Energy Re: politechnika slaska czy agh?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:32
      Jeśli interesuje Cię poziom to na Politechnice jest wyższy, ale lepiej pogadaj
      z tymi co tam studiują!
      • Gość: :) Re: politechnika slaska czy agh?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:20
        a moze jest na forum ktos kto tam studiuje??:)
    • Gość: **** Re: politechnika slaska czy agh?? IP: *.b.jawnet.pl 23.08.05, 21:32
      Chyba nie ma na forum studentów tego kierunku na żadnej z wymienionych uczelni,
      więc radzę przeglądnąć program studiów obydwu tych uczelni na elektronice i
      telekomunikacji...może porównanie pomoże Ci w wyborze.
      • Gość: malwa Re: politechnika slaska czy agh?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:39
        mam znajomego który studiuje infe na agh. podobno poziom jest bardzo wysoki. no
        ale to infa, nie wiem jak jest na elektronice. swoja droga, mój kolega tez
        dostal sie na elektroike na polit. slaska...jesli chodzi o rankingi to
        zazwyczaj agh jest na 2. a politechnika slaska na 4...
    • Gość: olek Re: politechnika slaska czy agh?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:55
      AGH jest lepsze
      • Gość: aga Re: politechnika slaska czy agh?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:20
        mi tez sie wydaje ze AGH jest lepsze (jednak krakowski prestiz),ale moj chlopak
        wolal np. politechnike slaska... wybierz AGH
        • Gość: malwa Re: politechnika slaska czy agh?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:52
          wiesz, co do krakowskiego prestizu to mozna miec duzo zastrzezen. agh jest
          naprawde dobre, ale juz polibuda kakowska lezy w porownaniu do slaskiej.
          • Gość: atorod Re: politechnika slaska czy agh?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:33
            dzieki:) wybralam AGH, mam nadzieje ze slusznie :) czas pokaze:P:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka