Dodaj do ulubionych

PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM

IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 22:41
czy ktoś mi może powiedzieć jak można otworzyć ten plan, bo mi sie nic nie
wyswietla:(
Obserwuj wątek
    • aartur2000 Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM 13.09.05, 09:14
      www.plan.prawo.amu.edu.pl/modules.php
      użytkownik = iplan
      hasło = iplan

i dalej wybierasz plan jednostki, potem szczegółowo wybierasz rok i grupę a na
      końcu plan na cały semestr semestr lub na dany tydzień
      • Gość: ada Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 13.09.05, 10:34
        Dzięki bardzo. Mam jeszce jedno pytanie. Jest tak mało zajęć??? czy jeszce sami
        musimy sie na jakieś pozapisywac???
        • aartur2000 Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM 13.09.05, 13:53
          zapewne rozchodzi się o studia dzienne prawa ?
          w tym planie są zaznaczone ino przedmioty ABC. Na przedmioty D są osobne zapisy.
          • Gość: kasik Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:58
            ARTURO- ALE NP. NA ADMINISTRACJĘ jest opis ze zajecia sa tylko we wtorek i czwartek, czy po prostu jeszcze nie jest to uaktualnione ? ps aha i kiedy podziela nas i gdzie poinformuja o podziale na grupy ( chodzi mi o konwersatoria)
            • aartur2000 Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM 13.09.05, 14:11
              www.prawo.creations.pl/viewtopic.php?t=123
              wypowiada się tam opiekun I roku nt. min. likwidacji grup ćwiczeniowych w
              obecnym kształcie itp.
          • Gość: afa Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 13.09.05, 22:48
            A możesz mi powiedzieć gdzie znajduję sie lista przedmiotów "D" na ten rok
            akademicki???? i kiedy można sie na te cholerne zajęcia zapisać???? Dzięki z
            góry
            • Gość: ada Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 14:24
              to jak pomoże mi ktoś???
    • Gość: kasik Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:24
      ale czy na adminstracji DZIENNYCH jest podziałej całęgo roku pierwszego na pgrupy i gdzie mozna sie o tym podziale dowiedziewc i w jakiej jest sie grupie ? ewentualnie napisz ilu osobowe sa grupy - a ten plan to cos nie pełny jeszcze bo wychodzi z tego ze w ciagu tygodnia mamy 4 godziny zajęc.
      • Gość: GOSC Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:07
        takkk i o plan tez sie rozchodzi ..ADMINISTRACJA..UAM..D Z I E N N E..!!
        • Gość: gosc Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 20:59
          co jest ludzie...
          • atemlos1 Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM 15.09.05, 17:43
            możecie powiedziec jak znajdę plan na administracje na UAMie, studia zaoczne
            uzupełniające?
            I co to sa te grupy terenowe?

Rety, jakie to namieszane!

Jest jakieś forum studentów administracji na UAMie?
            • Gość: . Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 07:31
              >>> Jest jakieś forum studentów administracji na UAMie?
              ...bo info na tej uczelni...jest koszmarne...czy oni maja nas studentow...tam,
              gdzie ja mysle...??
    • Gość: :/ inne wydziały, kierunki UAM ..................... IP: *.icpnet.pl 16.09.05, 20:06
      czy sa w necie plany także innych wydziałow na UAM-ie? Szukam planu (filologia -
      1 rok) i nie mogę znaleźć..
      • Gość: termos Re: inne wydziały, kierunki UAM ................ IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 19.09.05, 16:51
        Co oznacza w planie "HCP"?
        • Gość: :/ Re: inne wydziały, kierunki UAM ................ IP: *.icpnet.pl 19.09.05, 18:44
          HCP = Collegium Hipolita Cegielskiego (ul. 28 Czerwca 1956 nr 198). Pozdr.
    • Gość: ziomek Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:20
      hehe koleś o nick ,, . '' Z ADMINSTRACJI ZAJEBIŚCIE SIE UKRYWA BUHAHA PRZEDSTAW SIE W KONCU MOŚKU :)
    • Gość: :) Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:25
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka