Gość: ada IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 22:41 czy ktoś mi może powiedzieć jak można otworzyć ten plan, bo mi sie nic nie wyswietla:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aartur2000 Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM 13.09.05, 09:14 www.plan.prawo.amu.edu.pl/modules.php użytkownik = iplan hasło = iplan i dalej wybierasz plan jednostki, potem szczegółowo wybierasz rok i grupę a na końcu plan na cały semestr semestr lub na dany tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 13.09.05, 10:34 Dzięki bardzo. Mam jeszce jedno pytanie. Jest tak mało zajęć??? czy jeszce sami musimy sie na jakieś pozapisywac??? Odpowiedz Link Zgłoś
aartur2000 Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM 13.09.05, 13:53 zapewne rozchodzi się o studia dzienne prawa ? w tym planie są zaznaczone ino przedmioty ABC. Na przedmioty D są osobne zapisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:58 ARTURO- ALE NP. NA ADMINISTRACJĘ jest opis ze zajecia sa tylko we wtorek i czwartek, czy po prostu jeszcze nie jest to uaktualnione ? ps aha i kiedy podziela nas i gdzie poinformuja o podziale na grupy ( chodzi mi o konwersatoria) Odpowiedz Link Zgłoś
aartur2000 Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM 13.09.05, 14:11 www.prawo.creations.pl/viewtopic.php?t=123 wypowiada się tam opiekun I roku nt. min. likwidacji grup ćwiczeniowych w obecnym kształcie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afa Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 13.09.05, 22:48 A możesz mi powiedzieć gdzie znajduję sie lista przedmiotów "D" na ten rok akademicki???? i kiedy można sie na te cholerne zajęcia zapisać???? Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 14:24 to jak pomoże mi ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:24 ale czy na adminstracji DZIENNYCH jest podziałej całęgo roku pierwszego na pgrupy i gdzie mozna sie o tym podziale dowiedziewc i w jakiej jest sie grupie ? ewentualnie napisz ilu osobowe sa grupy - a ten plan to cos nie pełny jeszcze bo wychodzi z tego ze w ciagu tygodnia mamy 4 godziny zajęc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:07 takkk i o plan tez sie rozchodzi ..ADMINISTRACJA..UAM..D Z I E N N E..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 20:59 co jest ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM 15.09.05, 17:43 możecie powiedziec jak znajdę plan na administracje na UAMie, studia zaoczne uzupełniające? I co to sa te grupy terenowe? Rety, jakie to namieszane! Jest jakieś forum studentów administracji na UAMie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 07:31 >>> Jest jakieś forum studentów administracji na UAMie? ...bo info na tej uczelni...jest koszmarne...czy oni maja nas studentow...tam, gdzie ja mysle...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ inne wydziały, kierunki UAM ..................... IP: *.icpnet.pl 16.09.05, 20:06 czy sa w necie plany także innych wydziałow na UAM-ie? Szukam planu (filologia - 1 rok) i nie mogę znaleźć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Re: inne wydziały, kierunki UAM ................ IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 19.09.05, 16:51 Co oznacza w planie "HCP"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: inne wydziały, kierunki UAM ................ IP: *.icpnet.pl 19.09.05, 18:44 HCP = Collegium Hipolita Cegielskiego (ul. 28 Czerwca 1956 nr 198). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: PLAN ZAJĘĆ WPiA UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:20 hehe koleś o nick ,, . '' Z ADMINSTRACJI ZAJEBIŚCIE SIE UKRYWA BUHAHA PRZEDSTAW SIE W KONCU MOŚKU :) Odpowiedz Link Zgłoś