manekin_schulza 01.09.05, 10:59 czesc, co trzeba zrobic zeby zapisac sie na wf? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilianna Re: zapisy na wf 01.09.05, 13:01 Zapisy beda na poczatku pazdziernika (ew. koniec wrzesnia) przez interenet. Informacji o terminie najlepiej szukac na stronie www.uni.wroc.pl Jesli jestes na I roku nie mozesz zapisac sie na wf w pierwszym terminie, dopiero jesli zostana wolne miejsca w drugiej turze zapisow. Jesli jestes na min, II roku zapisy w tym roku sa wg. sredniej ocen czyli kto ma wyzsza ten ma pierwszenstwo. Odpowiedz Link
manekin_schulza Re: zapisy na wf 01.09.05, 18:18 to absurdalne! - co ma srednia ocen do rozwoju fizycznego czlowieka? im wiecej ktos ma piatek tym szybciej bedzie biegl po bierzni? :D co za biurokracja... a za odpowiedz bardzo dziekuje :) Odpowiedz Link
mr_pope Re: zapisy na wf 08.09.05, 19:43 Naprawdę wysokość średniej decyduje o kolejności zapisów? Nigdy do tej pory tak nie było. Odpowiedz Link
ilianna Re: zapisy na wf 11.09.05, 14:22 Nie bylo ale bedzie. Tak przynajmniej powiedziala mi babka od wf na koniec poprzedniego semestru Odpowiedz Link
wieniak Re: zapisy na wf 11.09.05, 22:36 To jakiś cholerny obłęd. Nie godzę się, do kroćset! Odpowiedz Link
jadzik4 Re: zapisy na wf 21.09.05, 12:25 mnie juz nic nie jest w stanie zdziwic - wieczorowi w ogole nie maja prawa sie zapisac na wf... i nie pytajcie dlaczego, bo tego pewnie nikt nie jest w stanie rozsadnie wytlumaczyc... it's just uwr :( Odpowiedz Link
suyia Re: zapisy na wf 19.08.06, 00:06 jadzik4 napisała: > mnie juz nic nie jest w stanie zdziwic - wieczorowi w ogole nie maja prawa sie > zapisac na wf... i nie pytajcie dlaczego, bo tego pewnie nikt nie jest w stanie > rozsadnie wytlumaczyc... it's just uwr :( > Eee... a czemu to : / Każdy powinien mieć możliwość rozwoju fizycznego. Ze średnia to też jakiś kosmiczny wymysł... A czy na takich zajeciach sprawdzaja obecnasc, czy mozna sie "wepchac" i cwiczyc? Odpowiedz Link
pure_morning Re: zapisy na wf 26.08.06, 17:16 Suyia-jak ja chodziłam,to zawsze sprawdzali ;) Odpowiedz Link
slea Re: zapisy na wf 27.08.06, 20:34 obecnośc jest podstawą zaliczenia więc chyba wszędzie sprawdzają:) Odpowiedz Link
facecja Re: zapisy na wf 29.08.06, 23:35 ale jak ktoś chce sobie poćwiczyć dla przyjemności, to nikogo nie wyrzucą - tej obecnoscie nie sprawdzają przecież w progu wpuszczając na salę. Odpowiedz Link
facecja Re: zapisy na wf 22.09.05, 00:26 no dobrze, ale złozenie indeksów jest do 6. pazdziernika. jeśli tego nie zrobie z pryczyn obiektywnych, to co? nie zapiszę się, bo nie wiedzą, jakie miałam oceny? ale to jest beznadziejne... Odpowiedz Link
mr_pope Re: zapisy na wf 22.09.05, 13:32 Akurat jakie oceny to wiedzą, bo mają protokoły egzaminacyjne. Odpowiedz Link