Gość: kicia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:10 hejka mam pytanko czy ktoś dostał już listowną decyzję . Bo jest 20 września a ja dalej nie mam od nich odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:53 hej. tez nie dostałam żadnej odpowiedzi. ciekawe czemu tak długo to trwa. czytałam już, że kilka osób się dostało i doszły do nich listy, ale nie słyszałam jeszcze, żeby ktoś kto się nie dostał otrzymał już odp pisemną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:56 ja dostalam sie z odwolania i dzis przyszedl list. Ale nie martwcie sie - w piatek w dziekanacie mojego wydzialu dopiero wysylali listy, wiec jeszcze moga krazyc po polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:00 ale na prawie decyzja była już 7. dziś jest 20. nie sądzę, zeby to była wina poczty. mam nadzieję, że po prostu na uj nie wiedzą ile osób przyjętych z odwołania będzie chciało podjąć tam studia, w związku z czym jeszcze nie wysłali odp negatywnych, bo próg może się jeszcze przesunąć. ale pewnie łudzę się jak zwykle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:05 na co się dostałaś?dużo brakło Ci punktów przy 1 etapie rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:13 jestem na prawie na uw, ale wieczorowo. na uj zabrakło mi 4 pkt i wiem, że się nie dostałam, ale jednak czekam na tą odpowiedź od nich. a nuż się uda ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: odwołania uj IP: *.76.classcom.pl 21.09.05, 15:09 ja dzis dostalam list (nie dostalam sie :/) co ciekawe w decyzji jest data 13 wrzesnia, a list wyslany wczoraj priorytetem. no coz zostaja zaoczne... moze w przyszlym roku sie cos uda skombinowac :) Odpowiedz Link Zgłoś