Dodaj do ulubionych

odwołania uj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:10
hejka mam pytanko czy ktoś dostał już listowną decyzję . Bo jest 20 września
a ja dalej nie mam od nich odpowiedzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:53
      hej. tez nie dostałam żadnej odpowiedzi. ciekawe czemu tak długo to trwa.

czytałam już, że kilka osób się dostało i doszły do nich listy, ale nie
      słyszałam jeszcze, żeby ktoś kto się nie dostał otrzymał już odp pisemną.
      • Gość: kasia Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:56
        ja dostalam sie z odwolania i dzis przyszedl list. Ale nie martwcie sie - w
        piatek w dziekanacie mojego wydzialu dopiero wysylali listy, wiec jeszcze moga
        krazyc po polsce:)
        • Gość: ewa Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:00
          ale na prawie decyzja była już 7. dziś jest 20. nie sądzę, zeby to była wina
          poczty.

mam nadzieję, że po prostu na uj nie wiedzą ile osób przyjętych z odwołania
          będzie chciało podjąć tam studia, w związku z czym jeszcze nie wysłali odp
          negatywnych, bo próg może się jeszcze przesunąć. ale pewnie łudzę się jak
          zwykle ;)
        • Gość: kicia Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:05
          na co się dostałaś?dużo brakło Ci punktów przy 1 etapie rekrutacji?
          • Gość: ewa Re: odwołania uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:13
            jestem na prawie na uw, ale wieczorowo. na uj zabrakło mi 4 pkt i wiem, że się
            nie dostałam, ale jednak czekam na tą odpowiedź od nich. a nuż się uda ;).
    • Gość: moi Re: odwołania uj IP: *.76.classcom.pl 21.09.05, 15:09
      ja dzis dostalam list (nie dostalam sie :/) co ciekawe w decyzji jest data 13 wrzesnia, a list wyslany wczoraj priorytetem. no coz zostaja zaoczne... moze w przyszlym roku sie cos uda skombinowac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka