Dodaj do ulubionych

Germanistyka? ? ?

27.09.05, 22:25
Hej a czy jest ktos z germanistyki? Bo jakos nikogo nie widać...
Obserwuj wątek
    • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 29.09.05, 08:27
      ja jestem z germanistyki
      • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 29.09.05, 12:18
        No wreszcie jakas germanistka :)I jak tam astrid123, nastawiona juz na studia? Z
        pierwszego roku jestes? Ja dop zaczynam. No i w sumie strasznie ciekawa jestem
        jak to bedzie na tym kulu...
        • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 29.09.05, 21:16
          tak,jestem z pierwszego roku
          zobaczymy jak to bedzie, a widzialas juz plan?
          • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 30.09.05, 09:36
            Widziałam plan. I bez sensu..tzn zależy w ktorej grupie bedziemy...bo np 3 tylko
            3 grupa cwiczeniowa bedzie miala wolny piątek i w czwartek tylko wyklad. No
            chyba ze cos zmienią..A ty widziałas?
            • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 30.09.05, 09:41
              tak, ale z niego wynika ze nie ma laciny a podobno miala byc
              a co do grup to 3 grupy sa tylko na pnjn, a na reszcie sa tylko dwie
              • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 30.09.05, 10:54
                a bez kitu, ze grupy inaczej dzielone..nawet nie zauwazylam...
                • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 30.09.05, 11:34
                  na pnjn sa trzy grupy
                  a na reszcie zajec sa dwie, pierwsza to I i polowa II, a dwuga to III i polowaII
                  tak jest napisane na tym planie wywieszonym na kulu
                  • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 30.09.05, 12:52
                    dzieki za wytłumaczenie :) ja widziałam tylko ten plan w necie i nawet nie
                    zwróciłam na to uwagi
                    • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 30.09.05, 15:23
                      na tym na kulu pisalo tez ze mamy logike i wiedze o biblii
                      pisalo tez ze ma mszy o 9 beda podane informacje gdzie sa pozniej spotkania
                      jutro bede na uczelni to zobacze czy jest jeszcze cos nowego
                      • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 30.09.05, 19:28
                        wykład z logiki i z wiedzy o biblii jest juz na tym planie w necie. wczesniej
                        ich nie było ale widocznie jeszcze pracują nad naszym planem :)
                        • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:18
                          o 10.30 po mszy mamy miec spotkanie w sali chyba 244, tak pisalo dzis przy
                          dziekanacie jak bylam
                          • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:24
                            mam pytanie:w czym idziesz na rozpoczecie, raczej elegancko czy tak normalnie?
                            • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:28
                              szczerze to nie wiem... dylemat mam:) ja najchetniej poszlabym w dzinsach ew
                              góra jaka czaro-biala... a ty w czy wystapisz? :)))
                          • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:24
                            dzięki za informacje czyli normalne zajęcia dop we wtorek tak? skąd jestes?
                            • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:31
                              chyba dopiero we wtorek, ja to jestem z pulaw a ty
                              mieszkasz w akademiku czy na stancji gdzies?
                              • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:36
                                jak na razie nie mieszkam w lbnie.. z łęcznaj jestem i poki co czeka mnie
                                dojeżdzanie.. ;(
                                • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:37
                                  ja to mieszkam na stancji, a nie wiesz moze kiedy mamy sie zapisywac na wf i
                                  jaki
                                  • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:41
                                    wiesz co nie mam pojęcia jak z tym wfem... ja to wybire cos najlzeszego:) w
                                    programie studiów dla germanistyki widziałam sekcje siatki dla dziewczyn, judo,
                                    zajęcia ogolne, koszykowke dla dziewczyn i karate czy cos podobnego. na tym
                                    forum pisali ze jest tez aerobik i badmington ale ciekawe jak to naprawde
                                    bedzie.mysle ze powiedzą nam w poniedzialek
                              • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:38
                                no a ty? pewnie stancja..
                                • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:41
                                  mam stancje ale raczej daleko do kulu
                                  a wiesz gdzie jest poczekajka bo tam ma byc wf
                                  • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:42
                                    nie mam pojecia gdzie wf bedzie
                                    • astrid123 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:44
                                      na planie tym w kulu pisalo ze na poczekajce ale nie wiem jeszcze gdzie to jest
                                      • mina_86 Re: Germanistyka? ? ? 01.10.05, 16:46
                                        ja niestety tez jeszcze nie wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka