Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:39 Czy ktoś dysponuje planem zajęc na 1 rok prawa UMK, a głównie chodzi mi o godziny wykładów prof.Kamińskiej z powszechnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peb Re: PRAWO UMK -PLAN ZAJĘC IP: *.przysiek.sdi.tpnet.pl 01.10.05, 13:15 piątek, 12.30-14, aud.B A ode mnie: Czy prawo konstytucyjne mamy przez cały rok czy tylko w sem. letnim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PRAWO UMK -PLAN ZAJĘC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 14:56 konstytucyjne jest przez chyba przez cały rok, ale muszę powiedzieć, że wykłady to przyjemność, jeżeli masz je z prof. Witkowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PRAWO UMK -PLAN ZAJĘC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 14:59 a masz może cały plan zajęć, ale tylko wykładów ogólnych dla 1 roku, ja nie mogłam nigdzie znaleźć. jak coś to mó email - schizma3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peb Re: PRAWO UMK -PLAN ZAJĘC IP: *.przysiek.sdi.tpnet.pl 01.10.05, 15:10 Poszło na Twojego mejla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: PRAWO UMK -PLAN ZAJĘC IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.INTELINK.pl 02.10.05, 14:03 A jak wam sie podobalo na inauguracji? I wiecie moze od ktorej w poniedzialek mozna zaczac sie zapisywac na cwiczenia? Prosze o odpowiedz, moj nr gg 3884463 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś