frejken 03.09.05, 17:14 czy zajęcia z wieczorowej psychologii na uw odbywaja sie popołudniami i wieczorem czy tak jak na wiekszosci kierunków razem z dziennymi?? bo zaoczynych nie ma na psycho na uw. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akne1 Re: psychologia 03.09.05, 20:05 Studiujesz wieczorowo? Jeśli tak to chciałabym spytać ilu było chętnych w tym roku na 1 miejsce (oczywiście na studia wieczorowe)? Wszyscy są dopuszczeni do rozmowy? Trudno się dostać? Odpowiedz Link
wika191 Re: psychologia 16.09.05, 21:09 Ja właśnie w tym roku dostałam się na studia wieczorowe :) Było około 300 kandydatów. Z rozmowy dostałam 88pkt (chyba na 90 bo tyle ludzie mieli najwięcej) a przygotowywałam się do niej przez ok tydzień, więc chyba nie jest tak strasznie. Warto też wybrac sobie odpowiednią lekturę... Odpowiedz Link
wika191 Re: psychologia 16.09.05, 21:04 Zajęcia są od 16 do 21, ale na wykłady można chodzić z grupami dziennymi. Słyszałam też że także fakultety moża sobie załatwić z dziennymi. Jeśli jednak zalezy ci na późniejszych godzinach to jeszcze lepiej. Odpowiedz Link