Gość: ja IP: 62.29.131.* 09.10.05, 19:34 Które kluby są trendy? Gdzie się najlepiej bawić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kariasha Re: imprezy KRAKÓW 09.10.05, 20:40 hah o matko TRENDY ... hmm no nie wiem co lubisz disko tekno rnb dnb jazz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisu Re: imprezy KRAKÓW IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:53 polecam kluby na Szewskiej (Frantic, Gorączka, Club 9) oraz MadgarClub na Szpitalnej (na przeciwko Słowackiego teatru). W ostatnim byłem wczoraj (to nowy klub), jest poprostu zajebiście. Super zrobiony klub. Wszystko super, także super ceny ;-) (browar 7 zł). Ten klub napewno będzie Trendy (narazie mało osób o nim wie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: imprezy KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:39 no wlasnie a zna ktos taki klub gdzie nie jest zbyt goraco i gdzie jest troszzzke wiecej miejsca do tanczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
hilton555 Re: imprezy KRAKÓW 09.11.05, 12:43 Klub na szpitalnej nazywa sie midgar. Faktycznie jest nowy i mało ludzi tam jeszcze chodzi ale na większych imprezach jest zawsze pełno. Co do szewskiej polecam Frantica. Różnorodność muzyczna (dwa parkiety - 1.muzyka klubowa 2.czarne klimaty) daje Ci możliwość wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: imprezy KRAKÓW IP: *.veo.pl 10.11.05, 12:46 Frantic ok ale problem z selekcja przy wejsciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petit Re: imprezy KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 08:54 A gdzie grają techno i muzę klubową na codzień?? Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: imprezy KRAKÓW 18.11.05, 21:09 heh... techno powiadasz :P? ale hmm... wracając do fajnych knajp w Kraku to polecam Świętą Krowę na Floriańskiej (świetna klima, hinduski styl), Carpe Diem - rockowe granie, w Re tez jest fajnie - szczególnie jeśli uruchomią bunkier, w którym często są koncerty, poza tym polecam Fausta... a Frantic... cóż.. dla mnie to szpanerska knajpa ;] a piwo.. no cóż... w Lochness jest po 3,5.. co prawda wodzianka, ale..hmm.. cóż więcej się spodziewać ;) a dłużej można przy nim posiedzieć :P... aha.. no i ... Pauza oczywiście.. ale to tylko dla wtajemniczonych... bo bez szyldu :P Odpowiedz Link Zgłoś
franek535 Re: imprezy KRAKÓW 15.11.14, 12:09 Zajrzyj na stronę : lovekrakow.pl/aktualnosci/weekend-w-pigulce-koncerty-spektakle-wystawy_7384.html znajdziesz tam imprezowy rozkład jazdy na ten weekend a dodatkowo co tygodnia znajdziesz tam nowe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguuszczyka Re: imprezy KRAKÓW IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.16, 14:04 Jeżeli chodzi o Kraków i okolice to polecam to miejsce: chocholowydwor.pl/ My w tym roku latem mieliśmy tam pikniki firmowe - naprawdę fajna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś