Dodaj do ulubionych

Administracja

08.11.05, 16:51
Mozecie cos napisac o tym kierunku? Ciezko jest? Co jest najtrudniejsze, czego
sie najwiecej uczycie?

Ile trzeba bylo miec % z matury na poziomie P i R, zeby sie dostac? Ile Wy
mieliscie?
Obserwuj wątek
    • palulina18 Re: Administracja 09.11.05, 11:37
      Z perspektywy 6 tygodni spędzonych na tym kierunku mogę powiedzieć, że:
      - są luzy
      - trudnych rzeczy nie ma, są tylko takie których nie rozumiesz
      - to zależy z kim masz jakie cwiczenia/lektoraty....ludzie najwiecej to sie
      uczą łaciny, następne w kolejnosci sa podstrawy teorii organizacji i
      zarzadzania....reszta to tylko przygotowanie sie do ćwiczeń

Co do punkow i procentów ja miałam z polaka 71% angielski 98% i 84& historia
      84% i 44% co dalo razem 51.05 punktoww rekrutacyjnych....przyjmowali ponoc od
      45.

po blizsze informacje zapraszam na gg....numer jest gdzies w p[oprzednich
      tematach

• pravnik1 Re: Administracja 09.11.05, 15:13
        Polski zdawalas tylko na poziomie podstawowym? Byly jakies punkty za rozsz? W
        tym roku przynajmniej nie trzeba zdawac historii, jest do wyboru wos:D
        • palulina18 Re: Administracja 09.11.05, 16:34
          system przeliczania procentow z matury na punkty rekrutacyjne jest ciągle dla
          mnie wielką tajemnica....podejrzewam, ze za poziom rozszeżony byly jakieś
          dodatkowe punkty( w formularzu wpisaywalo sie oba poziomy oddzielnie)...a polak
          tylko na podstawowym...leniwa jestem i mi sie nie chciao...:P:P
          • gingersowna1 Re: Administracja 09.11.05, 19:32
            Ogólnie administracja jest ok, wszyscy nas olewają, a do nauki nie ma trudnych
            rzeczy za bardzo. Pisaliśmy kartkówkę z historii administracji, na całą grupę
            tylko 1 osoba zaliczyła ;) To znaczy nie ze Cię straszę. I pewnie spokojnie CIę
            przyjmą, bo nie trzeba mieć wspaniałych wyników. Ogólnie to jest tutaj fajnie,
            milutko, atmosfera przesympatyczna jest poprostu ludzko, fantastyczni ludzie,
            cwiczeniowcy (panowie Wytrążek i Ciepły na przykład). Zapraszam very macz, bo
            ja sie nie zawiodlam. Też jestem dopiero na I roku jak koleżanka u góry.
            Pozdrawiam serdecznie, a jak cos to pytaj: 8113300 gg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka