pravnik1 08.11.05, 16:51 Mozecie cos napisac o tym kierunku? Ciezko jest? Co jest najtrudniejsze, czego sie najwiecej uczycie? Ile trzeba bylo miec % z matury na poziomie P i R, zeby sie dostac? Ile Wy mieliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palulina18 Re: Administracja 09.11.05, 11:37 Z perspektywy 6 tygodni spędzonych na tym kierunku mogę powiedzieć, że: - są luzy - trudnych rzeczy nie ma, są tylko takie których nie rozumiesz - to zależy z kim masz jakie cwiczenia/lektoraty....ludzie najwiecej to sie uczą łaciny, następne w kolejnosci sa podstrawy teorii organizacji i zarzadzania....reszta to tylko przygotowanie sie do ćwiczeń Co do punkow i procentów ja miałam z polaka 71% angielski 98% i 84& historia 84% i 44% co dalo razem 51.05 punktoww rekrutacyjnych....przyjmowali ponoc od 45. po blizsze informacje zapraszam na gg....numer jest gdzies w p[oprzednich tematach Odpowiedz Link Zgłoś
pravnik1 Re: Administracja 09.11.05, 15:13 Polski zdawalas tylko na poziomie podstawowym? Byly jakies punkty za rozsz? W tym roku przynajmniej nie trzeba zdawac historii, jest do wyboru wos:D Odpowiedz Link Zgłoś
palulina18 Re: Administracja 09.11.05, 16:34 system przeliczania procentow z matury na punkty rekrutacyjne jest ciągle dla mnie wielką tajemnica....podejrzewam, ze za poziom rozszeżony byly jakieś dodatkowe punkty( w formularzu wpisaywalo sie oba poziomy oddzielnie)...a polak tylko na podstawowym...leniwa jestem i mi sie nie chciao...:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna1 Re: Administracja 09.11.05, 19:32 Ogólnie administracja jest ok, wszyscy nas olewają, a do nauki nie ma trudnych rzeczy za bardzo. Pisaliśmy kartkówkę z historii administracji, na całą grupę tylko 1 osoba zaliczyła ;) To znaczy nie ze Cię straszę. I pewnie spokojnie CIę przyjmą, bo nie trzeba mieć wspaniałych wyników. Ogólnie to jest tutaj fajnie, milutko, atmosfera przesympatyczna jest poprostu ludzko, fantastyczni ludzie, cwiczeniowcy (panowie Wytrążek i Ciepły na przykład). Zapraszam very macz, bo ja sie nie zawiodlam. Też jestem dopiero na I roku jak koleżanka u góry. Pozdrawiam serdecznie, a jak cos to pytaj: 8113300 gg. Odpowiedz Link Zgłoś