Dodaj do ulubionych

najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi

19.01.06, 00:24
Zauważyłam, że na wydziale prawa Uniwersytetu Łódzkiego jest dużo fajnie
wyglądających i elegancko ubranych wykładowców. Głównie mam na myśli tych
młodych, tj. do 35 lat. Według was to który jest najciekawszy pod tym
względem?
Obserwuj wątek
    • dead_parrot Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 19.01.06, 13:11
      Kurcze, intrygujacy watek:))) My w ogole mamy takich przystojnych facetow na
      wydziale? Moze stawialabym na Marcina Naroznika z europejskiego:)
      • mariolka122 Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 19.01.06, 14:53
        No to fakt niektórzy są nawet przystojni. Moim zdaniem Świderski z cywila jest facetem, który bardzo o siebie dba i nieźle mu to wychodzi.
        Natomiast Kaciński z adm. pozostawia wiele do życzenia...
        • ojejkuniu Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 19.01.06, 16:27
          nie wiem czy absolwenci są zaproszeni do plebiscytu, ale i tak sie wypowiem:P

ja lubiłam bardzo mgr Majdę- teraz już dr Majdę:)
          tudzież niejakiego mgr Antczaka od prawa praca- były czasy...:)))

Wiecej miłych/przystojnych nie pamiętam:)
      • studentka266 Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 20.01.06, 13:04
        Nie znam tego Narożnika z europejskiego niestety. Świderski - owszem niezły,
        ale jak dla mnie trochę za niski i za stary. Majdy i Antczaka też nie
        widziałam.

Najprzystojniejsi według mnie:
        dr Składowski od konstytucyjnego - z wyglądu super, ale ma zbyt "wyniosły"
        charakter
        dr Olszewski od postępowania karnego - z wyglądu rewelacja, ze sposobu bycia
        też fajny
        Co o nich sądziecie?
        • ojejkuniu Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 20.01.06, 19:06
          Antczak odszedł jeszcze za moich czasów więc nie dziwne, że nie widziałaś:P
          a Majda prowadzi ćwiczenia z cywilnego i I i II- popatrz dobrze, a zobaczysz:)
          • studentka266 Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 20.01.06, 20:57
            O tym Majdzie to tylko słyszałam od innych, że ciekawie prowadzi zajęcia pod
            względem merytorycznym. Ale skoro taki przystojny to będę musiała go kiedyś
            wypatrzeć. Jeszcze zacznę załować, że się do niego nie zapisałam na zajęcia.
            Podzielę się z wami swoją opinią jak go zobaczę.
            • ojejkuniu Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 21.01.06, 12:53
              no noo, ciekawe pod wzgledem mertyorycznym pełne opowieści z życia wziętych:)
              pierwsze kolokwium zapowiedział w okolicach początku grudnia, i jakos do końca
              roku nie udało sie mu go przeprowadzić tak go zawsze ładnie zmamiliśmy:D
              ale zawsze powtarzał nam, że na II roku to on jest ostry (ja miałam z nim
              ćwiczenia ze zobowiązań) :P
              No i te opowieści o szkodzie jądrowej w któej sie specjalizuje... ehh:)
        • avionetka82 Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 03.10.06, 20:36
          > dr Olszewski od postępowania karnego - z wyglądu rewelacja, ze sposobu bycia
          > też fajny

Radziu jest boooski :) Miałam z nim semestr prawa karnego skarbowego... Ten
          człowiek ma po prostu klasę. Polecam jako wzór do naśladowania.
          "Doktorek", a mimo to jeszcze normalny hihihi:)
    • joane1 Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 16.02.06, 20:45
      Świderski - za stary.
      A co myślicie o dr Stefańskim z prawa pracy ???
      hmmm
      • studentka266 Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 05.03.06, 11:35
        Stefański byłby całkiem całkiem - tylko że dla mnie osobiście za niski, bo
        należę do kobiet wysokich i nie lubię na facetów patrzeć z góry.
        • avionetka82 Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 13.03.06, 21:02
          macie na myśli Krzysztofa czy jakiegoś innego Stefańskiego?
          • joane1 Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 14.03.06, 20:06
            Tak, dr Krzysztofa Stefańskiego z Prawa Pracy.
            • avionetka82 Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 23.03.06, 20:57
              joane1 napisała:
              > Tak, dr Krzysztofa Stefańskiego z Prawa Pracy.

hm.... szkoda, ze to nie z nim miałam prawo pracy. Jest świetnym wykładowcą.
              Studiuję w innej uczelni i wykładał u nas prawo urzędnicze. Jest całkiem niezły,
              ale troszkę zbyt "grzeczny" ;) Przypominał nam Krzysia z Kubusia Puchatka ... ;)))
              • oczy_naokolo_glowy Re: najprzystojniejszy wykładowca wpia w Łodzi 04.08.06, 01:53
                Jezu ludzie czy Wy nie zauwazacie Kaszubskiego? jest taaaaaki słodziutki
                • orbit.w.drazetkach dr składowski:) 20.09.06, 11:25
                  rzeczywiscie, wysoki brunet, czasami mozna go zobaczyc w jasnym garniturze i w
                  ciemnych okularkach, czyli to co lubie:) no i moze jeszcze mgr Budzisz z adm(
                  jest tez opiekunem praktyk). nawet niezly choc niski i taki troche gejowski:))))
                  • antonina83 Re: dr składowski:) 28.09.06, 22:39
                    orbit.w.drazetkach napisała:

> rzeczywiscie, wysoki brunet, czasami mozna go zobaczyc w jasnym garniturze i
                    w
                    >
                    > ciemnych okularkach, czyli to co lubie:) no i moze jeszcze mgr Budzisz z adm(
                    > jest tez opiekunem praktyk). nawet niezly choc niski i taki troche
                    gejowski:)))hmmm troche to bardzo delikatnie powiedziane.A co myślicie o
                    dr.Cieślaku albo o dr.Byczko?Uwaza ci sa ok, a ten drugi ma jeszcze duze
                    poczucie humoru. Pozdr;-)
                    > )
                    • alba.alba Re: dr składowski:) 26.04.07, 19:41
                      Podnoszę, bo interesujący wątek.
                      • paulecia24 Re: dr składowski:) 06.02.09, 17:40
                        Dr.Marcin Górski jest super:-)Uwilebiam go!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka