Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:41 jak wyglądają u was lektoraty? Łatwo czy trudno jest dostać zaliczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: lektoraty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:41 Czy nikt nie chodzi na lektoraty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: lektoraty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:11 Dołączam się do pytania:) Jaki jest poziom języków obcych na studiach? Można się ich nauczyć na poziomie zaawansowanym? Takim, żeby bez problemu zdobyć certyfikat? Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: lektoraty 25.01.06, 19:04 to zalezy jaki kierunek- u mnie latwo dostac zaliczenie, jestem niby w najlepszej grupie, ale uwazam ze poziom cienki. myslalam ze bedzie gorzej, tym bardziej ze niedlugo zdaje cae i myslalam ze sobie ciut powtorze a tu zonk ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: lektoraty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:11 Na moim kierunku jest 5 grup. 1- podtsawowa, a 5- najbardziej zaawansowana. Ci, którzy uczęszczaja do grupy 5 mają zajęcia z Amerykaninem, który kompletnie nie znażadnego słowa po polsku. Ja jestem w 4 grupie i zajęcia odbywają sie na poziomie dość wysokim (jedna osoba na 25 ma bardzo dobry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyś Re: lektoraty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.06, 19:26 A ja mam lektoraty w Szkole Języków Obcych EMPIK i trzeba się uczyć, bo egzamin ciężki - jest ogólnie kolo 15 poziomów zaawansowania. Odpowiedz Link Zgłoś