Gość: aLBERT IP: *.toya.net.pl 05.02.03, 00:03 Padł rekord: 04.02.03 LO 3995 0 pax !!! Spadająca frekwencja + posunięcia Kropy = tego Lublinek może nie wytrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmaarr Re: Spada frekwencja... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 05.02.03, 00:28 dzisiejszy lot byl troszke jakis dziwny:o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Spada frekwencja... IP: *.toya.net.pl 05.02.03, 00:36 To prawda był. ILS był rozgrzany do czerwoności, ale się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Spada frekwencja... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 11:05 Zaczynam dochodzic do wniosku, ze z naszym miastem jest cos nie tak! Polaczenia sa regularne od 2 miesiecy, byla w tym czasie prowadzona akcja informacyjna (daleka wprawdzie od doskonalisci, ale zawsze) wiec nie powinna miec miejsca sytuacja, ze przylatuje pusty samolot! Jesli Lot zawiesi te polaczenia, bedzie mogl spokojnie uzasadnic to brakiem zainteresowania pasazerow i nawet trudno bedzie miec o to do firmy jakiekolwiek pretensje! HackFinn Odpowiedz Link Zgłoś
marq74 Re: Spada frekwencja... 05.02.03, 14:29 Jezu, chlopie, nie panikuj. To, ze raz nie bylo chetnych to jeszcze nie tragedia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Spada frekwencja... 05.02.03, 17:53 właśśśśśnie... przecież zawsze może wystapić chwilowe załamanie rynku..czyste ekonomia..może ludziom brakuje pieniędzy, a może spadło zainteresowanie lotami z Łodzi- ale to pewnie chwilowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Spada frekwencja... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.02.03, 07:05 Przecież ze względu na zimowe fatalne warunki ( nawet wczorajszy karambol pod Swarzędzem) potwierdza , że ludzie powinni wybrać tę drogę podróżowania.Samolot jest pewny bezpieczny i o czasie.Tylko te koszty bilet+taxi do centrum robi się już ponad 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanisz Re: Spada frekwencja... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 14:04 Zawsze mozna troche zaoszczedzic i pojechac autobusem 55. MPK specjalnie dostosowalo rozklad jazdy do przylotow i odlotow z Lublinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Spada frekwencja... IP: 195.136.109.* 06.02.03, 15:51 4.02.03 - LCJ WAW 10pax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Spada frekwencja... IP: *.toya.net.pl 07.02.03, 20:23 Dzisiaj miał przyjechać do Łodzi Kaczyński.Śnieżyca w Nadarzynie zatrzymała go.Dlaczego nie skorzystał z przelotu samolotem na Lublinek. Razem ze świtą mógł wynająć jakiegoś turbolota z WEA np.Ale Kropa nie chce mu pokazywać łódzkiego lotniska bo ma futurystyczne plany ze Skierniewicami. Ale nie wolno nam zapominać o drugim wizjonerze-przedsiębiorcy tureckiego który w Białej Podlaskiej chce wybudować również ogromne lotnisko i całe centrum ( coś na wzór Las Vegas ).Z tymi dwoma panami mamy plany dwóch międzynarodowych lotnisk w odległości 250 km od siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spada frekwencja... IP: *.toya.net.pl 08.02.03, 10:45 W piatek w śnieżycy widziałem lądującego ATRa. Ciekawi mnie ile było paxów i czy byli jacyś "from point to point". Kilka osób zainteresowało sie tym połączeniem jako wieczornym dojazdem z Wawy do łódzkich pubów i dyskotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Spada frekwencja... IP: *.toya.net.pl 08.02.03, 17:44 Dziwne, że żadne warszawskie biuro podróży nie wpadło na pomysł by przywozić samolotami na Lublinek grupy ludzi właśnie chcących się zabawić w Łodzi potem jakiś hotel i powrót samolotem drugiego dnia.Myślę, że chętnych byłoby dużo właśnie takich bez samochodów tylko via air. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Spada frekwencja... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 18:14 Gość portalu: Albert napisał(a): > W piatek w śnieżycy widziałem lądującego ATRa. Ciekawi mnie ile było paxów i > czy byli jacyś "from point to point". - 9 PAX (podobno wszyscy transferowi) Odpowiedz Link Zgłoś