kubissimo 05.05.08, 23:58 hesus, jak to dobrze, ze scenarzysci przypomnieli sobie o Kyli :) ona i Bree pociagnely ten odcinek. A dzieciak gra niesamowicie. Kolejna Christina Ricci nam rosnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: 4x14 Opening Doors 05.05.08, 23:59 p.s. tak dawno nie bylo Karla, ze az sprawdzalem, czy gra go ten sam aktor, bo jakos mi nie pasowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: 4x14 Opening Doors 06.05.08, 10:39 No i geje się znaleźli:) Ale w to, że Lynette dała się tak podejść - nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 4x14 Opening Doors 06.05.08, 20:57 Kyla niesamowicie diaboliczne dziecię,dziecko Rosmary jak znalazł. Egzorcysta potrzebny od zaraz.Ale Lynette da sobie z nią radę.Pozostali tacy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
doraq Re: 4x14 Opening Doors 08.05.08, 12:25 No wlasnie - myslalam, ze z malym potworem Lynette poradzi sobie jeszcze w tym odcinku za pomoca jakiegos fantastycznego konceptu. To, ze ta mala swietnie gra, to jedno. Ale te dzieciaki blizniaki tez graja fajnie - takie prostolinijne i slodkie..mmmm... I fajnie, ze geje sie znalezli! A z ojczulkiem, to juz sama nie wiem, co dalej bedzie... Przynajmniej wiemy, ze to na pewno ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 4x14 Opening Doors 10.05.08, 11:25 Ja tam Kayli nie lubię, ale aktorka faktycznie gra rewelacyjnie ;) Wreszcie pojawiła się Justine Bateman - czy ona przypadkiem nie jest w serialu jakąś dilerką? Podobała mi się w tym odcinq akcja z gejami i ich pomysłami na zagranie hetero ;D Eddie w formie, jak zwykle zbiera resztki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
doraq Re: 4x14 Opening Doors 10.05.08, 20:01 Mnie też się wydaje, ze ona jakimis dragami będzie dilować. Chociaz jak na Desperate to zbyt oczywiste... No chyba, ze znow sprowadzi pieknego Mike'a na zla droge... Odpowiedz Link Zgłoś