Gość: R. IP: *.devs.futuro.pl 27.01.06, 18:51 Czy na sesje trzeba przychodzić na galowo? hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anika Re: HEJ LUDZIE, GŁUPIE PYTANIE MAM :-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:00 raczej tak... to swiadczy o kulturze, ale widze ze sporo ludzi ubiera sie normalnie, niestety ! Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: HEJ LUDZIE, GŁUPIE PYTANIE MAM :-P 27.01.06, 19:45 ja zawsze przychodzę elegancko ubrana - myslę, że tak powinno być. wystawiasz sobie świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duncan Re: HEJ LUDZIE, GŁUPIE PYTANIE MAM :-P IP: 62.93.41.* 27.01.06, 20:59 Zależy od zwyczajów, ale u nas w....ją z egzaminów za brak strojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ime Re: HEJ LUDZIE, GŁUPIE PYTANIE MAM :-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:10 to zależy chyba od obyczajów na danej uczelni/kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: HEJ LUDZIE, GŁUPIE PYTANIE MAM :-P IP: *.lama.net.pl 27.01.06, 21:41 tak, generalnie nalezy, takie są zwyczaje. ja jednak neguje ich zasadność: zdarzylo mi sie studiowac w innym kraju, gdzie na egzaminy kazdy przychodzil ubrany jak chcial, bo takie byly zwyczaje. i co? i egzaminy zdawalo mi sie o niebo lepiej. dlaczego? mam wrazenie, ze u nas przecenia sie wagę egzaminu, uświęca sie je wręcz. i cala ta pompa wokół egzaminu przynajmniej u mnie powoduje dodatkowy stres. i po co to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: HEJ LUDZIE, GŁUPIE PYTANIE MAM :-P IP: 87.207.40.* 28.01.06, 09:18 na ustny egzamin jak najbardziej :) z pisemnym jest troche dziwnie- ludzie różnie przychodzą ubrani Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: HEJ LUDZIE, GŁUPIE PYTANIE MAM :-P 28.01.06, 19:40 Na egzamin obowiązkowo, no a już szczególnie na ustny. Zawsze jak masz watpliowści to pamiętaj zasadę, że lepiej być jedyną osobą w garniaku niż jedyną w dżinsach i swetrze. Odpowiedz Link Zgłoś