Gość: majka IP: 80.72.38.* 03.02.06, 11:08 mam pytanie do studentów obecnie pierwszego roku sgh (z nową maturą). od ilu punktów rekrutacyjnych przyjmowano? jakie mieliscie średnie wyniki z egzaminów maturalnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowaczek Re: SGH _ punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:28 Należało zdobyć 280/400 Matma (rozszerzony): 70% Niemiecki (rozszeroszny) : 87% Angielski (podstawowy): 100% Podstawy przedsiębiorczości (zdawane na sghu) : 44/66pkt Geografia (zdawana na sghu) : 82% Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: SGH _ punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:59 dzięki za odpowiedź świetne wyniki z matury, jestem pod wrażeniem Niestety w tym roku na SGH nie będzie mozliwości zdawania przedmiotów, których nie zdawało się na maturze. Po prostu dostaje sie za nie 0 pkt. Niestety. Nie zdaje dodatkowego języka na maturze i automatycznie mam minus 33 i 1/3 pkt w procesie rekrutacji. Za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś