Dodaj do ulubionych

DO ----- r.richelieu --------

13.03.06, 16:42
czy ten link na dole łamie zasady forum? przecież nie czyni nic złego.
Obserwuj wątek
    • r.richelieu Re: DO ----- r.richelieu -------- 13.03.06, 17:21
      Nie łamie zasad forum, za to Ty pisząc posty o nic nieznaczącej treści chodzisz
      z tym linkiem po całym forum naciągając regulamin. To prawie jak spam. Wiem,
      prawie robi wielką różnicę.
      W sumie mogę Cię przywrócić, bo ta Twoja działalność i tak nie działa

• Gość: aeternus13jaszczur Re: DO ----- r.richelieu -------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:26
        w większości wypadków podpisuję się jako aeternus13 nie logując się lub jako
        jaszczur więc raczej moje posty nie sa nic nieznaczace, rzadką się loguje bo
        zapominam o logowaniu.
        • r.richelieu Re: DO ----- r.richelieu -------- 13.03.06, 17:39
          Oo, jeśliś jaszczur.. ten to ma do powiedzenia. To bądź jak jaszczur z
          sygnatrką "uryź" i nie sprawiaj wrażenia spamowania

ps. Ugryź to pies teścia czterdziestolatka
          • aeternus13 Re: DO ----- r.richelieu -------- 13.03.06, 17:49
            nie rozumiem cie w czym problem, no ale trudno nie wszystkich na tym świecie
            można zrozumieć. to tylko gra nic więcej, ja sama najpierw naisnełam własnie
            na forum gazety.pl czyjś taki link i od czasu do czasu gram sobie w to.....
    • Gość: m3lm4k Re: DO ----- r.richelieu -------- IP: *.opticom.pl 13.03.06, 17:32
      Stary, krew zabierasz a to nie jest nic dobrego ;-)
      • Gość: m3lm4k Re: DO ----- r.richelieu -------- IP: *.opticom.pl 13.03.06, 17:51
        poprawka Stary zamieniam na Kolezanko :)
    • Gość: z. Re: DO ----- r.richelieu -------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:26
      Mozesz na forach regionalnch Aeternus czy jak tam masz tego nie umieszczać?
      dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka