Dodaj do ulubionych

Test trwał za długo!!!

IP: *.is.net.pl 29.04.06, 11:25
Wg. Mnie test powinien trwac godzine. NIe chciałem nikomu przeszkadzać dlatego
wytrwałem te dwie godziny ale przez to czekanie spóźniłem się na autobus i
musiałem potem czekać 10 minut ;/ Dodatkowo zgłodniałem i musiałem sobie kupić
niedobrą pizze w sklepiku. :( do tej pory czuje jej niedobry smak ;/
Kompletna porażka. Pozatym straciłem aż GODZINE na siedzeniu i nic nie
robieniu , a można by było ten czas przeznaczyć np. na podrzucaniu wykałaczki
a podczas gdy wykałaczka jest w górze- klaskaniu rękoma.
Dziękuje tym co wymyślali przepisy do testu za stracony czas ;/ ;/

Ale na powtórke się nigdy nie zgodze
Obserwuj wątek
    • Gość: Kath Re: Test trwał za długo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 11:31
      A kogo to obchodzi? :>
      • Gość: me_em Re: Test trwał za długo!!! IP: *.28.udn.pl 29.04.06, 12:19
        dokladnie, kogo to obchodzi!! U mnie w szkole jak ktos skonczył podnosił reke nauczyciel podchodzil do niego, szli razem do miejsca gdzie byla babka z komisji cos tam ona zapisywala i ta osoba wychodzila. Na polskim bardzo duzo osob wyszlo przed czasem!!! Wiec to że czekałes nie jest winą tego iz egzamin jest za dlugi tylko regul jakie wprowadzila twoja szkola
    • inquisitor_7 Re: Test trwał za długo!!! 29.04.06, 12:22
      Na moje koleś was wkręca :)
      • Gość: Krola Re: Test trwał za długo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:24
        Abo jesteś debilem, albo wymyśliłeś tą historyjkę, a moze ktos Cię tam przykuł
        do krzewsła?>???? I nie marudz tylko ciesz się, że sie wyrobiłeś w godzinę, u
        mni w szkole nikt ne miła takich problemów jak ty, a wręcz odwrotne!
    • Gość: buehehe Re: Test trwał za długo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:48
      Ej masz bujną wyobraźnię, widać jaki jesteś inteligentny, skoro twoje ulubione
      zadanie to podrzucanie wykałaczki, może jeszcze do dupy se ją włóż. Dla mnie
      czasu było za mało i się nie wyrobiłam. Gó.. mnie obchodzi,że sie spóźniłeś na
      autobus i jadleś okropna pizzę. Jesteś skończonym debilem i egoistą! A ile
      będziesz miał z maty? Może ty przecieki miałeś jeśli zrobiłeś go w godzinę i
      suuper ci poszedł!
    • Gość: Humanistka Re: Test trwał za długo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:05
      Nie no wybacz,nie jestem złą uczennicą, mam bardzo dobre oceny, ale żeby się
      wyrobić w godzinę z całym testem??? nonsens!!! Albo jesteś taki mądry, albo
      masz bujną wyobrażnię!!!
    • Gość: ss Re: Test trwał za długo!!! IP: *.pai.net.pl 02.05.06, 20:54
      LOL
      • Gość: ja kurde ;) Re: Test trwał za długo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:52
        nie no kurde koleś mnie rozbroił O_o ale ci...ota hahahah musial czekać na
        autobuz aż 10 minut, och! to straszne ! w życiu nie czekaleś 10 minut na
        przystanku ? Ja to sie zastanawiam po co podchodzileś do tego egzaminu skoro
        marnowaleś swój 'jakżesz to cenny czas' LOL2
        Ty chyba nie rozumiesz, że niektórzy potrzebują tych 2 godzin ? O_o
        • Gość: ja kurde ;) Re: Test trwał za długo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:54
          oj sorka
          *autobus
    • Gość: maciek Re: Test trwał za długo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:43
      zobaczymy jak ci sie to przeliczy na punkty:P jak nie miałeś nic do roboty to
      trzeba było sobie sprawdzić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka