IP: 217.11.133.* 15.06.01, 13:27
Jestem pierwsza, hurrrrra!
Pozdrawiam wszystkich, ktorych czeka jutro na UKSW egzamin z historii ustroju i
prawa sadowego w Polsce, a za 2 tygodnie z prawa rzymskiego:))
Obserwuj wątek
    • Gość: p Re: UKSW IP: 195.94.222.* 15.06.01, 13:36
      To chyba I rok prawa, jeśli dobrze kojarzę program? Nie zazdroszczę...
      Ja jestem na IV psychologii i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu - że
      psychologia i że już IV :)
      Ja pozdrawiam wszystkich przyszłych psychologów.
      • Gość: aga Re: UKSW IP: 217.11.133.* 15.06.01, 13:40
        Dobrze kojarzysz - I rok prawa. wcale nie jest tak strasznie, moze dlatego, ze
        to nie UW.
        Dzieki za odp. bo najpierw cieszylam sie, ze jestem pierwsza a zaraz potem
        pomyslalam, ze moze jedyna... :)
        • Gość: p Re: czekamy na ciekawych studentow i nie tylko... IP: 195.94.222.* 15.06.01, 14:54
          Nie przejmuj się, kiedyś był jeden temat który bardzo długo stał pusty, ja go
          zaczęłam i dopiero potem lawina ruszyła.
          Mimo wszystko nie liczę tu na taką frekwencję jak na Big Brother... bez
          komentarza :)
          • Gość: aga Re: czekamy na ciekawych studentow i nie tylko... IP: 217.11.133.* 15.06.01, 15:34
            Moze ludzie mysla, ze na studenckm forum odbywaja sie niewiadomo jak naukowe
            dyskusje, ale to chyba nie o to chodzi.
            Mialam nadzieje, ze nawiaze kontakt z kims z mojej uczelni, na I roku jest 400
            osob i naprawde trudno sie zintegrowac, a jest to zawsze jakas mozliwosc.
            Pozdrawiam:)
            • Gość: DM Re: czekamy na ciekawych studentow i nie tylko... IP: *.rsk.pl 17.06.01, 23:43
              POWIEM WAM TYLKO TYLE ,ZE STUDIOWANIE PRAWA DO PRZYJEMNOSCI NA PEWNO NIE NALEZY...
              POWIEM NAWET WIECEJ TO DURNY ,NUDNY,TOTALNIE OTEPIAJACY UMYSL KIERUNEK ,KTORY NA DODATEK ZABIJA KREATYWNOSC W CZLOWIEKU...

SWOJE WNIOSKI WYSNUWAM Z WLASNYCH DOSWIADCZEN....

WLASNIE POWINIENEM PRZYSTEPOWAC DO SESJI LETNIEJ 1 ROKU PRAWA NA UJ - NIBY NAJBARDZIEJ PRESTIZOWY WYDZIAL W KRAJU...
              HEHE

REZYGNUJE JEDNAK MIMO PEWNYCH ROZTEREK MAJAC NA UWADZE KLEJNYCH 5 LAT ZYCIA ,MLODOSC ORAZ ZDROWIE I DOBRE SAMOPOCZUCIE WYNIKAJACE Z ROBIENIA TEGO CO SIE LUBI...

NIESTETY PRAWO TO BYLA POMYLKA ,MINALEM SIE Z POWOLANIEM...

POZDRAWIAM UKSW!
              MAM TAM DOBREGO ZNAJOMEGO NA 1 ROKU SOCJOLOGII Z TEGO CO SLYSZE TO MA SPOKO!

• Gość: aga Re: czekamy na ciekawych studentow i nie tylko... IP: 217.11.133.* 18.06.01, 09:32
                Chyba za wczesnie zrezygnowales, prawie zawsze na poczatku jest ostre wkuwanie
                - i rzeczywiscie nie ma miejsca na kreatywnosc, pozniej jest inaczej. Te same
                wrazenia mialam jak na UW zaczelam studiowanie polonistyki, zalamalam sie
                kompletnie: podobne odczucia do Twoich, i mysle, ze wiekszosc ludzi na
                pierwszym roku nie jest zachwyconych.
                pozdrowienia:)
                • Gość: DM Re: czekamy na ciekawych studentow i nie tylko... IP: *.rsk.pl 18.06.01, 11:10
                  MOZE I JEST TROCHE RACJI W TYM CO MOWISZ...

..ALE JA REZYGNUJE PRZEDE WSZYSTKIM Z POWODU KOMPLETNEGO BRAKU ZAINTERESOWANIA TEMATEM PRAWA...
                  POPRZEZ TO ,ZE MNIE TO NIE "JARA" MIALEM OGROMNE PROBLEMY Z PRZYSWAJANIEM WIEDZY Z TYCH ARCYCIEKAWYCH (HEHE) TYSIACSTRONICOWYCH KSIAZECZEK....

NIE ZGODZE SIE NATOMIAST Z TYM ,ZE POZNIEJ JEST LEPIEJ CZY LATWIEJ...
                  NA PEWNO NIE NA UJ.....
                  2 CYWILE + KARNE + ADMINISTRACYJNE ..UFF..NIE ,DZIEKUJE!

STUDIA CIEZKIE I NUDNE ,DLA MNIE - CZLOWIEKA ,KTOREMU FLAKI SIE PRZEWRACAJA NA SAMA MYSL WYKUCIA PODRECZNIKOW O LACZNEJ "OBJETOSCI" JAKIS 2000 STRON NA PAMIEC! - NAWET KATORZNICZE...

..A JEZELI CHODZI O PERSPEKTYWY POTEM TO WBREW OBIEGOWYM OPINIOM (?) SA ONE BARDZO MGLISTE ,A SZANSE ZOSTANIA PRAWNIKIEM (DOSTANIA SIE NA APLIKACJE) BEZ SOLIDNYCH "PLECOW" ,ZNAJOMOSCI -NIKLE ,ZEBY NIE RZEC - ZEROWE....

..A ZRESZTA JA NIE CHCE BYC PRAWNIKIEM..

PS.
                  PRAWO RZYMSKIE BY PROF. LITEWSKI ZNASZ MOZE?
                  NIE?
                  TO I LEPIEJ....:)

POZDRO.

• Gość: aga Re: czekamy na ciekawych studentow i nie tylko... IP: 217.11.133.* 18.06.01, 11:29
                    Dzieki za odp, ale ja uwazam, ze roznica miedzy nami jest taka, ze ty
                    rzeczywiscie odczuwasz do tego wszystkiego zywiolowa niechec, natomiast mi sie
                    b. podoba, poza tym pracuje w wydawnictwie prawniczym i ciesze sie, ze wreszcie
                    trafilam na to, co mnie "kreci".
                    Egz. z rzymu wlasnie przede mna i chyba to jest najgorsze na tym roku.
                    Obiektywnie musze rowniez stwierdzic, ze istnieje pewna roznica miedzy UJ a
                    UKSW (sam rozumiesz, poziom nauczania, rankingi itp...)Mysle, ze na pewno
                    znajdziesz cos w czym bedziesz sie dobrze czul, czego zycze wszystkim, ktorzy
                    wlasnie zaczynaja:)
                    • Gość: erfoud Re: czekamy na ciekawych studentow i nie tylko... IP: *.pagi.pl 22.06.01, 00:00
                      Czy temat "Czekamy na ciekawych studentów" jest nadal aktualny? Bo ja jestem
                      ciekawym studentem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka