Dodaj do ulubionych

Studia przez Internet

IP: 195.94.198.* 21.01.03, 22:16
Czy ktoś z Was słyszał o tej metodzie studiowania?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Annmi Re: Studia przez Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.03, 09:26
      Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości (ul. Św. Antoniego) ma to w swojej
      ofercie. Popatrz na ich stonę www.wszib.poznan.pl
      • Gość: merien Re: Studia przez Internet IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 22:32
        lepiej nie
        bo nie :)
        a na powaznie

www.okno.pw.edu.pl (techniki internetowe)1800zl
        i UW ale linku nie pamietam (wiedza o Unii)1800zl
        i japonska szkola technik komputerowcyh pwjstk czy jakos tak tu drogo 3000zl

o zagraniczne lepiej nie pytaj chyba ze mozesz sobie pozwolic na 8000zl za semestr nie wiem jak w innych krajach to z Australii zanjomy studiuje
        • Gość: nastradamus Re: Studia przez Internet IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:46
          Hej. Moze to i dobre rozwiazanie, ale czy nie warto postudiowac sobie tak
          normalnie??
          • Gość: merien Re: Studia przez Internet IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:20
            niestety jesc trzeba a jedzenie kosztuje nie stac mnie na takie studia gdzie trzeba chodzic na wszystkie wyklady :)
          • Gość: marta Re: Studia przez Internet IP: 195.94.198.* 28.01.03, 23:24
            Gość portalu: nastradamus napisał(a):

> Hej. Moze to i dobre rozwiazanie, ale czy nie warto postudiowac sobie tak
            > normalnie??

A pewnie, ale jak się postawiło na zdobywanie doświadczenia zawodowego, to
            niestyty, ale inaczej się nie da...

Dzięki za wszelkie informacje:-)))
        • Gość: tomek Re: Studia przez Internet IP: *.satkabel.com.pl 26.01.03, 10:48
          z tego co ja wiem UW mozna studiowac przez internet ale tylko
          na studiach podyplomowych.Kier.Internetowe Studia w zakresie Integracji
          Europejskiej.
        • Gość: Gocha Re: Studia przez Internet IP: 195.94.206.* 27.01.03, 09:25
          Masz jakieś informacje na temat zagranicznych studiów przez internet.
          Interesuje mnie studiowanie po niemiecku.
    • basia.m Re: Studia przez Internet 29.01.03, 19:34
      Wyższa Szkoła Zarzadzania - The Polish Open University oferuje coś takiego.
      jest to tzw. distance learning, ale szczegółów nie znam. ich str:
      www.wsz-pou.edu.pl
      pozdrv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka