Gość: Marta IP: 195.94.198.* 21.01.03, 22:16 Czy ktoś z Was słyszał o tej metodzie studiowania? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Annmi Re: Studia przez Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.03, 09:26 Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości (ul. Św. Antoniego) ma to w swojej ofercie. Popatrz na ich stonę www.wszib.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merien Re: Studia przez Internet IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 22:32 lepiej nie bo nie :) a na powaznie www.okno.pw.edu.pl (techniki internetowe)1800zl i UW ale linku nie pamietam (wiedza o Unii)1800zl i japonska szkola technik komputerowcyh pwjstk czy jakos tak tu drogo 3000zl o zagraniczne lepiej nie pytaj chyba ze mozesz sobie pozwolic na 8000zl za semestr nie wiem jak w innych krajach to z Australii zanjomy studiuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastradamus Re: Studia przez Internet IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:46 Hej. Moze to i dobre rozwiazanie, ale czy nie warto postudiowac sobie tak normalnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merien Re: Studia przez Internet IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:20 niestety jesc trzeba a jedzenie kosztuje nie stac mnie na takie studia gdzie trzeba chodzic na wszystkie wyklady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Studia przez Internet IP: 195.94.198.* 28.01.03, 23:24 Gość portalu: nastradamus napisał(a): > Hej. Moze to i dobre rozwiazanie, ale czy nie warto postudiowac sobie tak > normalnie?? A pewnie, ale jak się postawiło na zdobywanie doświadczenia zawodowego, to niestyty, ale inaczej się nie da... Dzięki za wszelkie informacje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Studia przez Internet IP: *.satkabel.com.pl 26.01.03, 10:48 z tego co ja wiem UW mozna studiowac przez internet ale tylko na studiach podyplomowych.Kier.Internetowe Studia w zakresie Integracji Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Studia przez Internet IP: 195.94.206.* 27.01.03, 09:25 Masz jakieś informacje na temat zagranicznych studiów przez internet. Interesuje mnie studiowanie po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.m Re: Studia przez Internet 29.01.03, 19:34 Wyższa Szkoła Zarzadzania - The Polish Open University oferuje coś takiego. jest to tzw. distance learning, ale szczegółów nie znam. ich str: www.wsz-pou.edu.pl pozdrv. Odpowiedz Link Zgłoś