Gość: adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:28 proszę o opinię na temat wydziału humanistycznego...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: studia umk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:48 jesli chcesz porozmawiać o szczegolach to zapraszam na gg, napisz mi maila redwood-ewa@wp.pl to wysle numer, albo wyslij mi swoj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: studia umk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:00 ewa co studiujesz?bo ja tez na umk humanistycznym jestem a dokl na pedagogice i który rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: studia umk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:37 jedno wielkie dno,wiekszość studentów to matoły oczywiście z wyjątkami.wykłądowcy niemiłosiernie meczą się ucząc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaxyz Re: studia umk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:59 ja socjologie Odpowiedz Link Zgłoś
olentasek Re: studia umk 24.06.06, 11:03 to moze zalozymy nowy wątek? humanisci z UMK. w tym roku koncze pedagogike i jak sie zastanowie to łezka w oku mi się kreci. nigdzie nie jest cudownie, kazdy wydział ma swoje czarne charaktery ale nikt nam nie obiecywał ze życie będzie łatwe, lekkie i przyjemne. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś