Dodaj do ulubionych

technik farmacji

29.06.06, 20:37
warto?trudno?moze zaocznie...
Obserwuj wątek
    • Gość: kat Re: technik farmacji IP: *.chello.pl 29.06.06, 21:53
      najlepiej korespondencyjnie.. po co się męczyc...
      • Gość: moje zdanie Re: technik farmacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:15
        wiesz co t183 tak czytam twoje wypowiedzi juz od tamtego roku(nick zapadł mi w
        pamiec:)i tak dochodze do wniosku że jestes przykładem osoby która nie powinna
        studiowac.z tego co piszesz wnioskuje że sama/sam nie wiesz czego
        chcesz,czepiasz sie rozmaitych kierunków i szkół.chyba alby tylko miec magistra
        i sie nie narobic.Sorry że tak ostro, bo zazwyczaj nie oceniam ludzi po tym co
        pisza na forum, ale jestes niezwykle irytująca osoba.
        • Gość: fall Re: technik farmacji IP: 217.153.252.* 30.06.06, 11:00
          Gość portalu: moje zdanie napisał(a):

> wiesz co t183 tak czytam twoje wypowiedzi juz od tamtego roku(nick zapadł mi w
          > pamiec:)i tak dochodze do wniosku że jestes przykładem osoby która nie powinna
          > studiowac.z tego co piszesz wnioskuje że sama/sam nie wiesz czego
          > chcesz,czepiasz sie rozmaitych kierunków i szkół.chyba alby tylko miec magistra
          >
          > i sie nie narobic.Sorry że tak ostro, bo zazwyczaj nie oceniam ludzi po tym co
          > pisza na forum, ale jestes niezwykle irytująca osoba.

kazdy chce zarobic i dokonac tego jaknajmniejszym nakladem sil...nie jest tak?
      • Gość: gosia Re: technik farmacji IP: *.przasnysz.mm.pl 06.07.06, 12:07
        dokładnie ,najlepiej korespondencyjnie ,coś w rodzaju kursu ESKK czy coś takiego
    • Gość: elle Re: technik farmacji IP: 213.241.34.* 02.07.06, 21:55
      moze być technik, ale NIE zaocznie.
    • Gość: lusia Re: technik farmacji IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:25
      hej:)

Byłam na studium policealnym : technik farmacji... jeśli Cię to interesuje to
      warto spróbować, nauki jest sporo, bo masz dwa lata na dostosowanie się do pracy
      i nazw leków...poza tym robisz większość rzeczy co magister farmacji (nasi
      nauczyciele mówili, że na studiach uczą wielu niepotrzebnych rzeczy i zupełnie
      nieprzydatnych) toteż nie nalezy się przerażać różnicą 2 a 5 lat!!!
      Powodzenia:)!!!

P.S tam jest prawie sama chemia!
      • tom3012 Re: technik farmacji 04.07.06, 23:14
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40255 forum farmaceeuty7czne
        • Gość: gosia Re: technik farmacji IP: *.przasnysz.mm.pl 06.07.06, 12:13
          ach tak zupełnie nie należy sie przejmować różnicą 2 czy 5 lat,tak to żadnej
          różnicy nie robi,a nawet pewnie ten mgr to się może od takiego technika
          uczyć...flaki się przewracają jak coś takiego się czyta farmacja to poważna
          sprawa i nie ma absolutnie porównania do policealnej szkółki w małym
          miasteczku, masa nie potzrzebnych rzeczy dobre sobie...może ze 3 są nie
          potrzebne przedmioty ale na każdym kierunku jest coś takiego.Niecierpie kiedy
          taki technik twierdzi ,że pozjadał rozumy wszystkie, troche pokory człowieku
          • Gość: lusia Re: technik farmacji IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:18
            ja Cie doskonale rozumiem... macie o wiele więcej nauki... o wiele i doskonale o
            tym wiem! Ale rzeczywiście wiele rzeczy jest wam po prostu nie
            potrzebnych...słyszałam nawet to od mojej pani doktor farmacji...my wiele robimy
            ( praktycznych rzeczy ), też mamy te wszystkie TPL'y, farmakognozje, Analize
            Leku, Chemie Leku itd. łacznie z typowo medycznymi przesłankami, ale tyle chyba
            wystarczy, żeby sprzedawać leki;-)
            - szczerze mówiąc wole sie uczyć bo bardziej mi to wychodzi niż robienie
            syropków;)...
            Osobiscie to rezygnuje z tego technikum i wybieram się na studia, ale jednak
            polecam taką formę edukacji np. w Krakowie ;-)!
            • Gość: gosia Re: technik farmacji IP: *.przasnysz.mm.pl 06.07.06, 21:16
              dobra dobra spoko,sorry że ta się uniosłam,życzę ci powodzenia,mimo,że obstaje
              za farmą na AM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka