t183 29.06.06, 20:37 warto?trudno?moze zaocznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kat Re: technik farmacji IP: *.chello.pl 29.06.06, 21:53 najlepiej korespondencyjnie.. po co się męczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje zdanie Re: technik farmacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:15 wiesz co t183 tak czytam twoje wypowiedzi juz od tamtego roku(nick zapadł mi w pamiec:)i tak dochodze do wniosku że jestes przykładem osoby która nie powinna studiowac.z tego co piszesz wnioskuje że sama/sam nie wiesz czego chcesz,czepiasz sie rozmaitych kierunków i szkół.chyba alby tylko miec magistra i sie nie narobic.Sorry że tak ostro, bo zazwyczaj nie oceniam ludzi po tym co pisza na forum, ale jestes niezwykle irytująca osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fall Re: technik farmacji IP: 217.153.252.* 30.06.06, 11:00 Gość portalu: moje zdanie napisał(a): > wiesz co t183 tak czytam twoje wypowiedzi juz od tamtego roku(nick zapadł mi w > pamiec:)i tak dochodze do wniosku że jestes przykładem osoby która nie powinna > studiowac.z tego co piszesz wnioskuje że sama/sam nie wiesz czego > chcesz,czepiasz sie rozmaitych kierunków i szkół.chyba alby tylko miec magistra > > i sie nie narobic.Sorry że tak ostro, bo zazwyczaj nie oceniam ludzi po tym co > pisza na forum, ale jestes niezwykle irytująca osoba. kazdy chce zarobic i dokonac tego jaknajmniejszym nakladem sil...nie jest tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: technik farmacji IP: *.przasnysz.mm.pl 06.07.06, 12:07 dokładnie ,najlepiej korespondencyjnie ,coś w rodzaju kursu ESKK czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: technik farmacji IP: 213.241.34.* 02.07.06, 21:55 moze być technik, ale NIE zaocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: technik farmacji IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:25 hej:) Byłam na studium policealnym : technik farmacji... jeśli Cię to interesuje to warto spróbować, nauki jest sporo, bo masz dwa lata na dostosowanie się do pracy i nazw leków...poza tym robisz większość rzeczy co magister farmacji (nasi nauczyciele mówili, że na studiach uczą wielu niepotrzebnych rzeczy i zupełnie nieprzydatnych) toteż nie nalezy się przerażać różnicą 2 a 5 lat!!! Powodzenia:)!!! P.S tam jest prawie sama chemia! Odpowiedz Link Zgłoś
tom3012 Re: technik farmacji 04.07.06, 23:14 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40255 forum farmaceeuty7czne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: technik farmacji IP: *.przasnysz.mm.pl 06.07.06, 12:13 ach tak zupełnie nie należy sie przejmować różnicą 2 czy 5 lat,tak to żadnej różnicy nie robi,a nawet pewnie ten mgr to się może od takiego technika uczyć...flaki się przewracają jak coś takiego się czyta farmacja to poważna sprawa i nie ma absolutnie porównania do policealnej szkółki w małym miasteczku, masa nie potzrzebnych rzeczy dobre sobie...może ze 3 są nie potrzebne przedmioty ale na każdym kierunku jest coś takiego.Niecierpie kiedy taki technik twierdzi ,że pozjadał rozumy wszystkie, troche pokory człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: technik farmacji IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:18 ja Cie doskonale rozumiem... macie o wiele więcej nauki... o wiele i doskonale o tym wiem! Ale rzeczywiście wiele rzeczy jest wam po prostu nie potrzebnych...słyszałam nawet to od mojej pani doktor farmacji...my wiele robimy ( praktycznych rzeczy ), też mamy te wszystkie TPL'y, farmakognozje, Analize Leku, Chemie Leku itd. łacznie z typowo medycznymi przesłankami, ale tyle chyba wystarczy, żeby sprzedawać leki;-) - szczerze mówiąc wole sie uczyć bo bardziej mi to wychodzi niż robienie syropków;)... Osobiscie to rezygnuje z tego technikum i wybieram się na studia, ale jednak polecam taką formę edukacji np. w Krakowie ;-)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: technik farmacji IP: *.przasnysz.mm.pl 06.07.06, 21:16 dobra dobra spoko,sorry że ta się uniosłam,życzę ci powodzenia,mimo,że obstaje za farmą na AM Odpowiedz Link Zgłoś